GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζητά να απαλλαγεί ο ξάδερφος του Άκη για να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας εναντίον του!

Νέα τροπή στο σκάνδαλο Τσοχατζόπουλου δίνει απολογητικό υπόμνημα του ξάδερφου του Ά...


Νέα τροπή στο σκάνδαλο Τσοχατζόπουλου δίνει απολογητικό υπόμνημα του ξάδερφου του Άκη Νίκου Ζήγρα με το οποίο ζητάει να τον απαλλάξουν από τις κατηγορίες λόγω παραγραφής...
για να καταθέσει στο δικαστήριο ως μάρτυρας κατηγορίας.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ζήγρας ήταν δεξί χέρι του Ακη Τσοχατζόπουλου στην υπόθεση ξεπλύματος μαύρου πολιτικού χρήματος από τις μίζες για τις συμβάσεις των εξοπλιστικών προγραμμάτων TORM1.
Οπως αναφέρει ο κ. Ζήγρας "από το σύνολο της δικογραφίας και την εισήγηση του εισαγγελέα εφετών προκύπτει ότι ένα σημαντικό μέρος του κατηγορητηρίου αποδεικνύεται από τη συνδρομή μου κατά την ανάκριση. Ακόμα πιο σημαντική θα ήταν επομένως η εξέτασή μου ως μάρτυρα κατά τη δίκη που θα ανοίξει κατά των συγκατηγορουμένων μου, που μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν εκδοθεί απαλλακτικό βούλευμα στο παρόν στάδιο".

1 σχόλιο

  1. Στην απολογία του, ο Νικόλαος Ζίγρας, εξάδερφος του Άκη Τσοχατζόπουλου, είχε δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο σκάνδαλο για το Βλάση Καμπούρογλου, μια και όπως ισχυρίστηκε, ήταν ο άνθρωπος που μετέφερε χρήματα σε βαλίτσες για τον Άκη.

    Νεκρός βρέθηκε σε ξενοδοχείο στην Τζακάρτα ο πρώην διευθ. Σύμβουλος της εταιρίας Drumilan Βλάσης Καμπούρογλου. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο θάνατός του οφείλεται σε αυτοκτονία.

    Ποιος έχει τωρα σειρά ;;; Ο Άκης ο Σοσιά-ληστής , η Βίκο-τσουλάρα η χουβαρντού , ο Σπώκος ο Ταμίας ,ο Σαχπατσιδης ο ανταυτού ,ο ….


    « …. Ο Άκης μπορεί να κατάφερε να ξεφύγει από την οργή των προδομένων πράσινο-φρουρών , αλλά δύσκολα θα καταφέρει να ξεφύγει από τον φόβο των αφεντικών του …Των αφεντικών, που συνήθως, όταν διαπιστώνουν ότι οι υπάλληλοί τους γνωρίζουν πολλά εις βάρος τους και είναι περιττοί για τα επόμενα σχέδιά τους, τους “εξαλείφουν”. Αυτό, το οποίο λέμε, δεν είναι κάτι το παράξενο. Ο Άκης και μόνον που “υπάρχει” αποτελεί απειλή για κάποιους πολύ ισχυρούς ανθρώπους, τους οποίους μέχρι τώρα υπηρετούσε.
    Όταν θα καταλάβει ο Άκης ότι δεν έχει παραπάνω πράγματα να τους προσφέρει, θα πρέπει ν’ αρχίσει να φοβάται. Τότε θ’ αντιληφθεί ότι δεν θα αργήσει η ώρα που θα τους συμφέρει να τον “εξαλείψουν” …Απλή λογιστική είναι. Ο ιδανικός “εχέμυθος” είναι ο νεκρός εχέμυθος. Αυτός, που —και να τον βρεις— δεν θα σου πει ποτέ τίποτε. Όταν το συνειδητοποιήσει αυτό ο μεγάλος “Σοσιά-ληστής “, θα τον πιάσει κρύος ιδρώτας. Γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ότι έχει μπλέξει με καθάρματα της ιστορίας και οι καιροί είναι ύποπτοι. …»
    Υ.Γ: Από ΕΑΜ Β YDROXOOS (διασκευασμένο-αντεγραμμένο )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση