GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλειδί για τον ανασχηματισμό το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Η συζήτηση περί ανασχηματισμού στην κυβέρνηση έχει ανοίξει και μάλιστα σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες το θέμα έχει συζητηθεί και μεταξύ...

Η συζήτηση περί ανασχηματισμού στην κυβέρνηση έχει ανοίξει και μάλιστα σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες το θέμα έχει συζητηθεί και μεταξύ των Σαμαρά, Κουβέλη και Βενιζέλο.
Σημείο κλειδί, όσο κι να φαίνεται περίεργο για μια κυβέρνηση Σαμαρά, είναι το ΠΑΣΟΚ και συγκεκριμένα το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που θα διεξαχθεί από τις 28 Φεβρουαρίου μέχρι τις 3 Μαρτίου.
Στο συνέδριο αυτό η Ιπποκράτους αλλά και το Μαξίμου ευελπιστούν ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα ισχυροποιήσει την θέση του και κυρίως θα εξασφαλίσει σύμπνοια στο εναπομείναν ΠΑΣΟΚ.
Το Μαξίμου δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην «σύμπνοια του ΠΑΣΟΚ» καθώς αποτελεί τον συνδετικό κρίκο της τρικομματικής κυβέρνησης. Για αυτό άλλωστε η στήριξη του Ευάγγελος Βενιζέλου αποτελεί στρατηγική επιλογή που θα εξασφαλίσει μακροβιότητα στην κυβέρνηση και σύμφωνα με το μέγαρο Μαξίμου και πολιτική σταθερότητα.
Στα πλαίσια αυτά καθοριστική θα είναι η απόφαση του συνεδρίου για την συμμετοχή και σε ποιο βαθμό του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, απόφαση που θα οριστικοποιήσει και τον προγραμματισμό για ανασχηματισμό.
Πάντως οι εξελίξεις στην οικονομία και την ελληνική κοινωνία θα είναι αυτές που θα βαρύνουν τελικά στις όποιες αποφάσεις και για τον τελικό χρόνο του ανασχηματισμού αλλά και για την σύνθεση της νέας κυβέρνησης.
Στο τραπέζι σαφώς είναι η συμμετοχή ειδικά του Ευάγγελος Βενιζέλου στο κυβερνητικό σχήμα κίνηση που όμως, εκτός από τις αποφάσεις του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, θα εξαρτηθεί και από τη στάση του Φ. Κουβέλη ο οποίος έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι στηρίζει την κυβέρνηση αλλά με αποστάσεις ασφαλείας από το κυβερνητικό έργο.

4 σχόλια

  1. Απ'οτι ακουω και διαβαζω η προοπτικη της Χωρας οσον αφορα την οικονομια ειναι καλη. Οσο ακολουθουν την πολιτικη Παπανδρεου δεν εχω καμια αντιρρηση ουτε προβλημα να πω οτι με βρισκουν συμφωνο αγου πανε καλα!!!! Φτανει να μην αρχισει παλι ο σαμαρας τα τρελλα αντιμνημονιακα του κολπα.
    Γιατι πανε καλα?? Απλο.. Τωρα ολοι βοηθουν την κυβερνηση και εφαρμωζουν τα μετρα με ευλαβεια αφου οι διαφορες καλτσοδετες του Πασοκ εχουν πιει το αμιλητο νερο ή εχουν εξαφανιστει και οι ανταρτες ευσυνειδιτοι Πασοκοι ψηφιζουν τα μετρα αδιαμαρτηρητα και στηριζουν την δεξια κυβερνηση με μεγαλο παθος. Ειδατε ποσο απλα ειναι τα πραγματα??? Μην μου πει κανεις οτι εχουν καποια αλλη πολιτικη στο μενου οι δεξιοι?? Αναλυστε το προγραμμα τους το σημερινο και θα καταλαβετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήν ξεχάσει ο Σαμαράς να ανασχηματίσει τον εαυτό του στο υπουργείο μαλακίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 11.00, Μην ξεχνας καποτε ητανε ομοϊδεατης σου αφου δηλωνε ακομη και στο Λαϊκο κομμα ενωπιον της Μανταμ Μερκελ (που λεει και ο Τσιπρας) ως Αντιμνημονιακος και μαλιστα αρχηγος των αντιμνημονιακων μεχρι την προσχωρηση του και παραδωσης του Τιτλου στον Καμενο του κομματος των Ψεκασμενων οπως τους αποκαλουν σε ενα μπλογκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 12:21 το ξέρω γι'αυτό έχω βάλει την φωτογραφία του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση