GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλημμύρισαν περιοχές στην Λέσβο...

Δεν λειτούργησαν αποτελεσματικά τα προληπτικά μέτρα με αποτέλεσμα να προκληθούν  πολλά προβλήματα από τη σφοδρή νεροποντή της Παρασκευής....

Δεν λειτούργησαν αποτελεσματικά τα προληπτικά μέτρα με αποτέλεσμα να προκληθούν  πολλά προβλήματα από τη σφοδρή νεροποντή της Παρασκευής.
Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη Βατό, τον Αντιδήμαρχο Καλλονής, Βαγγέλη Γιαβάση, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Καλλονής, Αθανάσιο Ελευθερίου και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Δαφίων, Νίκο Μαμουρίδη, σήμερα το πρωί, επισκέφθηκε πληγείσες από τη σφοδρή νεροποντή της Παρασκευής περιοχές του Λεκανοπεδίου Καλλονής και ειδικότερα της Δημοτικής Κοινότητας Καλλονής και της Τοπικής Κοινότητας Δαφίων.
Τα ληφθέντα προληπτικά μέτρα στις διανοίξεις των ποταμιών και λαγκαδιών, λειτούργησαν αποτελεσματικά και απέτρεψαν ζημιές από τη νεροποντή. Διαπιστώθηκε όμως, ότι κατά την έξοδο του ποταμού που διασχίζει την Καλλονή προς το ποτάμι στις «9 καμάρες», υπερχείλισε και πλημμύρισαν μεμονωμένα αγροκτήματα, σε μικρή έκταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση