GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας:Η τρόικα προτείνει να γίνουμε στρουθοκάμηλοι...

«Η τρόικα μας προτείνει να γίνουμε στρουθοκάμηλοι, να βάλουμε το κεφάλι μας στην άμμο», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στο Μεταπτυχιακ...

«Η τρόικα μας προτείνει να γίνουμε στρουθοκάμηλοι, να βάλουμε το κεφάλι μας στην άμμο», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στο Μεταπτυχιακό Κέντρο του Δημοτικού Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι, «έχουμε ένα πρόγραμμα που δεν βγαίνει. Για να βγει αυτό το πρόγραμμα πρέπει να σταματήσουν οι νόμοι της φυσικής. Μέχρι τότε, θα κάνουμε υπομονή; Η απάντηση είναι: μέχρι να γίνουν οι εκλογές στη Γερμανία, γιατί το πρόβλημα δεν είναι η κ. Μέρκελ που δεν αποδέχεται ότι με ένα γενναίο κούρεμα του ελληνικού χρέους θα σωθεί ο λαός».
Παράλληλα ζήτησε αποπληρωμή του εναπομείναντος χρέους με ρήτρα ανάπτυξης, όπως ακριβώς συνέβη και με τη Γερμανία το 1953, αναθεώρηση της δανειακής σύμβασης, για μια συνολική ευρωπαϊκή λύση διαγραφής μεγάλου μέρους του δημόσιου χρέους των χωρών του Νότου και κατάργηση των μνημονιακών νόμων, προκειμένου «να κάτσουμε επί ίσοις όροις στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης».
Καταλήγοντας, ο κ. Τσίπρας τόνισε: «Η Ελλάδα έχει ιδιομορφίες λόγω γεωγραφικής θέσης. Είναι πηγή εισόδου από δυο ηπείρους. Η Ελλάδα έχει γίνει σαν αποθήκη ανθρωπίνων ψυχών. Η Χρυσή Αυγή διευρύνει την προπαγάνδα και τα ρατσιστικά συνθήματά της. Πρέπει να πείσουμε όμως τον κόσμο ποια είναι η πραγματική αιτία των προβλημάτων. Δεν είναι εύκολη δουλειά όταν το πρόβλημα σε ξεπερνά».

Δείτε το βίντεο από τη ΝΕΤ




1 σχόλιο

  1. H δημοσίευση των αυξημένων παρακρατήσεων σε μισθούς και συντάξεις από τον επιτελείο των κ.Στουρνάρα, Σταϊκούρα και Μαυραγάνη αποτελεί τη πολιτική ταφόπλακα του Σαμαρά, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.
    Έκπληκτοι μισθωτοί και συνταξιούχοι βλέπουν τις νέες μειώσεις, που μεγαλώνουν ανάλογα με τα παιδιά ! Το τέλος αυτού του πολιτικού θιάσου είναι κοντά. Η ΝΔ θα έχει χειρότερο τέλος από το ΠΑΣΟΚ γιατί εξαπάτησε εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους και διαλύει τις ελληνικές οικογένειες, έχοντας μετατραπεί σε ένα ολιγαρχικό, φεουδαρχικό κόμμα ολίγων μεγαλοαστών. Οι μαζικές αποχωρήσεις από το κόμμα, την ΟΝΝΕΔ, τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και τη ΔΑΚΕ θα πρέπει να γίνουν άμεσα, αν θέλουν τα μέλη να διατηρήσουν την αξιοπρέπειά τους ! Ο ελληνικός λαός θα εξαφανίσει τα τρία κόμματα της χειρότερης χρονιάς, του 2013, στέλνοντας ( μαζί ) στο 13% ! Μας γυρνάνε στο Μεσαίωνα. Μόνο αυτοί και οι παρατρεχάμενοί τους θα έχουν λεφτά, σπίτια, εκπαίδευση και υγεία. Ξυπνήστε, μας δουλεύουν. Μαύρο στους Στουρνάρα, Σταϊκούρα,Μαυραγάνη, Βρούτση,Ν. Παναγιωτόπουλο και όλο το συφερτό.

    Αγανακτισμένος Νεοδημοκράτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση