GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συρία: Οκτώ παιδιά νεκρά...

Οκτώ παιδιά και πέντε γυναίκες σκοτώθηκαν το πρωί σε αεροπορική επιδρομή στην περιοχή Μουανταμιγιάτ αλ-Σαμ, νοτιοδυτικά της Δαμασκού, σύμ...

Οκτώ παιδιά και πέντε γυναίκες σκοτώθηκαν το πρωί σε αεροπορική επιδρομή στην περιοχή Μουανταμιγιάτ αλ-Σαμ, νοτιοδυτικά της Δαμασκού, σύμφωνα με απολογισμό του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της οργάνωσης Ραμί Αμπντελραχμάν τα έξι από τα οκτώ παιδιά--ηλικίας από εννιά μηνών ως 14 ετών--ήταν αδέλφια.Το Συριακό Παρατηρητήριο επισήμανε πως περισσότερα από 3.500 παιδιά έχουν χάσει τη ζωή τους στους 22 μήνες που διαρκεί ο πόλεμος στη Συρία. Χθες Κυριακή 14 παιδιά σκοτώθηκαν κοντά στη συριακή πρωτεύουσα.
Η συριακή αεροπορία συνεχίζει τους βομβαρδισμούς της Νταράγια, νοτιοδυτικά της Δαμασκού.
Στο μεταξύ, το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κατήγγειλε σήμερα πως και οι συριακές χερσαίες δυνάμεις χρησιμοποιούν βόμβες διασποράς εναντίον των ανταρτών. Η οργάνωση είχε καταγγείλει πως αυτού του είδους τις βόμβες χρησιμοποιεί και η πολεμική αεροπορία της Συρίας.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση