GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παππάς: κύριος τίποτα ο Παπαδήμος...

Με τον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο τα έβαλε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, χαρακτηρίζοντάς τον "...

Με τον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο τα έβαλε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, χαρακτηρίζοντάς τον "απίθανο, άχρωμο κύριο τίποτα".
"Ξεκινάω με το μενού", είπε ο κ. Παππάς. "Καπνιστός σολομός γεμιστός με μους αυγοτάραχο και μπουκέτο από ανάμεικτη σαλάτα με φύλλα ρόκας. Φιλετάκια από μοσχάρι γάλακτος και φορεστιέ μανιταριών και ζωμό από porto . Δεν συνεχίζω γιατί είναι γελοίο. Έφαγε καλά ο κ.Παπαδήμος. Αυτός ο απίθανος, άχρωμος κύριος τίποτα, ενώ είναι βαθιά χωμένος στα κόλπα της τριμερούς, αυτών που τον αναγόρευσαν ως τον κατάλληλότερο πολιτικό της χώρας.Έβαλαν τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα", είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, προσθέτοντας: "Και γιατί να μην φάει και γιατί να μη βραβευτεί. Άλλοι πεφτουν από τα μπαλκόνια. Η ακρίβεια ανεβαίνει,  η ανεργία ανεβαίνει. Τι τον ενδιαφέρει;"
"Η λίστα Λαγκάρντ έχει παραμένει άφαντη και παραμένει κλειστή. Νομίζει ότι καθάρισε με ένα χαρτί που μοίρασε σήμερα απέναντι στις ευθύνες του, είπε χαρακτηρίζοντα το υπόμνημά του "έκθεση ιδεών επιπέδου δημοτικού", τόνισε ο κ. Παππάς ενώ αναφέρθηκε και στις ευθύνες του Γιώργου Παπανδρέου:
"Αν ένα ηλεκτρονικό αρχείο με στοιχεία που αφορούν στην Ελλάδα φτάνει στα ανώτερα κλιμάκια και κυκλοφορεί εν είδει λαθρο-cd Νιγηριανού στη χώρα, πέρα από όλων των άλλων είναι και για αυτό υπεύθυνοι και ο Παπαδημος και ο Παπανδρέου".


1 σχόλιο

  1. Στιλέτα, πεταλούδες, σουγιάδες, αεροβόλα όπλα, σφαίρες, ρόπαλα, αλλά και... φυλλάδια της Χρυσής Αυγής και φωτογραφίες του γενικού της γραμματέα Νίκου Μιχαλολιάκου βρέθηκαν στο σπίτι του 25χρονου δολοφόνου του νεαρού Πακιστανού τα ξημερώματα τη Πέμπτης στα Πετράλωνα.

    Τα ευρήματα αυτά της Αστυνομίας στο σπίτι του 25χρονου δίνει άλλη διάσταση στην υπόθεση της δολοφονία του νεαρού μετανάστη. Στο σπίτι του νεαρότερου δράστη βρέθηκαν περίπου 50 φυλλάδια τα οποία έφεραν τον τίτλο «Γιατί να ψηφίσω Χρυσή Αυγή», αλλά και και φωτογραφίες του κ. Μιχαλολιάκου.

    Από την αστυνομική έρευνα προκύπτει ότι οι δύο δράστες της δολοφονίας, στο παρελθόν, είχαν κατηγορηθεί για κλοπή, καθώς είχαν αφαιρέσει από κατάστημα 10 επώνυμα μπλουζάκια. Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πριν μερικούς μήνες είχαν προσαχθεί από αστυνομικές υπηρεσίες γιατί κινούνταν ύποπτα στην περιοχή της Ομόνοιας.

    Οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του νεαρού μετανάστη στα Πετράλωνα, φέρεται να υποστήριξαν στις Αρχές πως αφορμή για την αποτρόπαιη πράξη τους αποτέλεσε το γεγονός ότι ο Πακιστανός έκανε οκτάρια στο δρόμο με το ποδήλατό του και τους εμπόδιζε να περάσουν με το μοτοποδήλατο.

    Ο ένα εκ των δύο δραστών είναι πυροσβέστης και τα τελευταία πέντε χρόνια υπηρετεί στο Μαρκόπουλο. Ο διοικητής του διέταξε ΕΔΕ και τον έθεσε σε διαθεσιμότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση