GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μέρκελ προτιμά ελληνικά προϊόντα...

Για τη Γερμανίδα καγκελάριο Ανκελα Μέρκελ, είναι γνωστή η προτίμησή της στην ελληνική κουζίνα, μετά τα πρόσφατα δημοσιεύματα που την παρο...

Για τη Γερμανίδα καγκελάριο Ανκελα Μέρκελ, είναι γνωστή η προτίμησή της στην ελληνική κουζίνα, μετά τα πρόσφατα δημοσιεύματα που την παρουσίαζαν θαμώνα σε εστιατόριο Ελληνα μετανάστη στο Βερολίνο.
Η κ. Μέρκελ είναι λάτρης και των αγροτικών μας προϊόντων. Έτσι, στα εγκαίνια που πρόκειται να κάνει σήμερα μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις τροφίμων στο Βερολίνο, η International Green Week 2013, ήθελε να επισκεφτεί και τα ελληνικά περίπτερα.
Θα την ξεναγούσε ο Έλληνας υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αθ. Τσαυτάρης. Τελικά, η κ. Μέρκελ αν και το είχε στο πρόγραμμά της, δεν θα επισκεφτεί τα περίπτερά μας λόγω συνάντησης που προέκυψε με τον Γερμανό πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μ. Σούλτς.
Πηγή: Εθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση