GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα τροπή σε υπόθεση απαγωγής...

Σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση απαγωγής του 26χρονου οπτομέτρη Μάριου Παπαγεωργίου, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από τις αρχές του περα...

Σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση απαγωγής του 26χρονου οπτομέτρη Μάριου Παπαγεωργίου, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από τις αρχές του περασμένου Αυγούστου. Η τέταρτη ειδική ανακρίτρια άσκησε ποινική δίωξη για συμμετοχή στην απαγωγή στην Παρασκευή Σιοφάλου, σύζυγο του 72χρονου «εγκέφαλου» του εγκληματικής ενέργειας Πέτρου Μιχαλεάκου.
Η ποινική δίωξη βασίστηκε σε καταθέσεις αλλά και υποκλαπείσες συνομιλίες σύμφωνα με τις οποίες η σύζυγος του κατηγορουμένου είχε πλήρη γνώση για την αρπαγή του 26χρονου από τον σύζυγο της και προσπαθούσε να παραπλανήσει τους συγγενείς του άτυχου οπτομέτρη ώστε να μην ειδοποιήσουν την αστυνομία. Η σύζυγος του Μιχαλεάκου είχε κληθεί να απολογηθεί για το πρωί της Παρασκευής, όμως έλαβε προθεσμία για την επόμενη εβδομάδα.
Ο Νίκος Ρουσσόπουλος νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας Παπαγεωργίου μίλησε για «μια εξέλιξη που αναμένεται να δώσει ώθηση στην έρευνα». Την ίδια ώρα στις δικαστικές αρχές παρουσιάσθηκε βίντεο που αναρτήθηκε σε δικτυακό τόπο με την υποτιθέμενη σκηνή της «δολοφονίας» του Μάριου Παπαγεωργίου από εσωτερική κάμερα σε διαμέρισμα. Το βίντεο αυτό που στάλθηκε για ανάλυση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια συνοδεύθηκε από email που στάλθηκε στην οικογένεια του 26χρονου οπτομέτρη. Ομως, το υλικό αυτό θεωρήθηκε «άνευ σημασίας» και ότι «καμία σχέση δεν έχει με την υπόθεση Παπαγεωργίου».
Υπενθυμίζεται, ότι στις 9 Αυγούστου 2012 ο 26χρονος Μάριος Παπαγεωργίου ενώ βρισκόταν με τη μητέρα του στο Διακοφτό Αχαΐας, είχε αναχωρήσει για την Αθήνα όπου είχε συναντήσει τον 72 χρόνο οικογενειακό του φίλο Πέτρο Μιχαλεάκο, ο οποίος κατηγορείται ως οργανωτής της απαγωγής. Την επόμενη ημέρα ένας 57χρονος φίλος του Μιχαλεάκου τηλεφώνησε στη μητέρα του 26χρονου, αναφέροντας πως έχουν απαγάγει τον γιο της και απαίτησε λύτρα 620.000 ευρώ, προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο, απειλώντας παράλληλα για τη ζωή του. Οι «επαφές» απαγωγέων με τη μητέρα του Παπαγεωργίου συνεχίστηκαν μέχρι τις 17 Αυγούστου 2012 και από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει κανένα ίχνος ζωής του Μάριου Παπαγεωργίου.
Πηγή:tovima.gr
Διαβάστε επίσης


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση