GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟ ΕΤΑΠ-ΜΜΕ ΧΟΡΗΓΕΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

10 Ιανουαρίου 2013 Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ Το Διοικητικό Συμβούλιο ενημερώνει στους συναδέλφους ότι το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ αποφάσισε να χορηγήσει έ...

10 Ιανουαρίου 2013
Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ


Το Διοικητικό Συμβούλιο ενημερώνει στους συναδέλφους ότι το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ αποφάσισε να χορηγήσει έκτακτη οικονομική ενίσχυση σε δημοσιογράφους, οι οποίοι είναι άνεργοι ή βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας και δεν λαμβάνουν καμία επιδότηση. Την έκτακτη οικονομική ενίσχυση θα λάβουν όσοι δημοσιογράφοι δεν έπαιρναν επίδομα ανεργίας ή επίσχεσης εργασίας το χρονικό διάστημα από 1/5/2012 έως 30/11/2012.
Το βοήθημα δεν δικαιούνται οι συνάδελφοι, που απασχολήθηκαν, με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, πριν από την 1 η Οκτωβρίου 2012. Το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ έχει ήδη ταχυδρομήσει στους δικαιούχους υπεύθυνη δήλωση, την οποία πρέπει να συμπληρώσουν, ώστε να κατατεθούν τα χρήματα της ενίσχυσης στον λογαριασμό τους.
Οι συνάδελφοι, που δεν έχουν παραλάβει τη συγκεκριμένη υπεύθυνη δήλωση, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ Α΄ Δ/νση Ασφάλισης Παροχών, (Καλλιρρόης 5 και Περραιβού 20 τηλ.: 210-9212727) το συντομότερο δυνατό.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση