GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επεισόδιο Ρονάλντο-Μουρίνιο...

Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο λίγο έλειψε να πιαστεί στα χέρια με τον Ζοσέ Μουρίνιο, στα αποδυτήρια μετά την νίκη...

Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο λίγο έλειψε να πιαστεί στα χέρια με τον Ζοσέ Μουρίνιο, στα αποδυτήρια μετά την νίκη των Μερένγκες επί της Βαλένθια για το Copa del Rey.
Ο Κριστιάνο αγωνίστηκε βασικός στην αναμέτρηση, ωστόσο τα είχε με τον «Mou», ο οποίος φώναζε συνεχώς προς το πρόσωπό του, θεωρώντας ότι δεν είναι αρκετά ομαδικός και έχει στο μυαλό του περισσότερο την προσωπική προβολή παρά το παιχνίδι.
Ο Κριστιάνο ήταν εξοργισμένος και στα αποδυτήρια μετά το ματς ζήτησε το λόγο. Οι τόνοι ανέβηκαν και χρειάστηκαν οι υπόλοιποι παίκτες για να μην πιαστούν στα χέρια!
Μάλιστα, οι φωνές φέρονται να έφτασαν μέχρι τον Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος επίσης μπήκε στη μέση! Το περιστατικό καταγράφει το «sportyou» και αναπαράγεται από την καταλανική Sport και την El Mundo Deportivo, με τα Μέσα της Μαδρίτης να τηρούν σιγή ιχθύος, τουλάχιστον μέχρι στιγμής.
Το αρχικό ρεπορτάζ, πάντως, τονίζει ότι μπορεί να υπάρξουν συνέπειες για τον Πορτογάλο άσο. Μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει επιβεβαιώσεις.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση