GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερώτηση της μείζονος μειοψηφίας του Δ. Βόλου για το Κλειστό της Ν. Ιωνίας

Ερώτηση για την κατάσταση που επικρατεί στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας, υπέβαλε προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, η...

Ερώτηση για την κατάσταση που επικρατεί στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας, υπέβαλε προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ζέττα Μακρή.
Όπως αναφέρει, την ίδια ώρα που η Δημοτική Αρχή ετοιμάζεται να επιβάλει ενοίκιο στους αθλητικούς συλλόγους, οι αθλητικοί χώροι της περιοχής μας εξακολουθούν να παρουσιάζουν εικόνα εγκατάλειψης. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του κλειστού γυμναστηρίου της Νέας Ιωνίας, στο οποίο το τελευταίο διάστημα εντοπίζονται αρκετά προβλήματα, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνει η προσπάθεια των αθλητών, που προπονούνται στον συγκεκριμένο χώρο.
Η μειοψηφία ερωτά τη Δημοτική Αρχή αν έχει ενημερωθεί για την παρέμβαση που έγινε κατά τη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου της Δημοτικής ενότητας Νέας Ιωνίας στις 24 -10-2012 από εκπρόσωπο του συνδυασμού της για τα προβλήματα θέρμανσης και κτιριακών φθορών, που παρουσιάζονται στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας. Ακόμη, ζητά να πληροφορηθεί ποιές ενέργειες θα κάνει για την επίλυση των προβλημάτων και την ομαλή και ασφαλή άθληση των αθλητών σε έναν χώρο, που αποτελεί κόσμημα για την Ν. Ιωνία, «για την οποία, ενώ ευαγγελίζεσθε «απλόχερα» την ανάπτυξη, τόσο «εύκολα» καταδικάζετε στην αφάνεια», όπως αναφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση