GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτοκτόνησε γιατί τον απέβαλλαν

Αυτοκτόνησε γιατί τον απέβαλλαν Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι ένας 12χρονος μαθητής αυτοκτόνησε επειδή το απέβαλλαν από το σχολ...

Αυτοκτόνησε γιατί τον απέβαλλαν

Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι ένας 12χρονος μαθητής αυτοκτόνησε επειδή το απέβαλλαν από το σχολείο του λόγω κακής συμπεριφοράς.
Όταν o Jordan Green  επέστρεψε στο σπιτι, μίλησε στο τηλέφωνο με τη μητέρα, Heidi και της είπε: " Να έχεις μια καλή ζωή μαμά, αισθάνομαι ότι σκοτώνω τη ζωή μου".
Στη συνέχεια, η μητέρα του τηλεφωνούσε συνέχεια στο σπίτι αλλά εκείνος δεν απαντούσε και η μητέρα σκέφτηκε " Προφανώς δεν θέλει να μου μιλήσει".
Στην ανάκρισή της στην αστυνομία υποστήριξε ότι " Υπέθεσα ότι δεν ήταν στο σπίτι. Νόμιζα ότι έπαιζε με τους φίλους του".
Όταν τελικά η μητέρα επέστρεψε στο σπίτι, βρήκε νεκρό το παιδί της στο δωματιό του.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το 12χρονο αγόρι , είχε πολλά προβλήματα, μετά το διαζύγιο των γονιών του αλλά και μετά το θάνατο της γιαγιάς του.
Σταμάτησε να είναι επιμελής στο σχολείο και η συμπεριφορά του ήταν επιθετική.  Εκείνο το πρωινό της 27ης Ιουνίου, τον απέβαλαν αρχικά για μια ημέρα, αλλά στη συνέχεια η αποβολή έγινε 5ημερη.
Αυτό ήταν που έδωσε στο παιδί τη χαριστική βολή.
Η ανάκριση όλων των εμπλεκόμενων προσώπων συνεχίζεται.

Πηγή φωτογραφίας: daily mail


Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση