GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ- "Γιατί δεν προσλάβατε τον ανιψιό μου;"...

Δημοτικός σύμβουλος, από την παράταξη της πλειοψηφίας του Δήμου Λέσβου, εκφράζει χωρίς κανέναν ενδοιασμό, παράπονα, για τη μη πρόσληψη το...

Δημοτικός σύμβουλος, από την παράταξη της πλειοψηφίας του Δήμου Λέσβου, εκφράζει χωρίς κανέναν ενδοιασμό, παράπονα, για τη μη πρόσληψη του ανιψιού του, που του είχαν υποσχεθεί.
Η συγκεκριμένη συζήτηση, δεν άργησε να δώσει αφορμή για εντάσεις ανάμεσα στους Δημοτικούς Συμβούλους, η οποία συνεχίστηκε και από τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής που προέδρευαν στο δημοτικό συμβούλιο, το οποίο συνεχίστηκε με φωνές, εντάσεις και ειρωνείες.
Δείτε το βίντεο:



3 σχόλια

  1. Και τελικά κανένας δεν θα πληρώσει από αυτούς που εδώ και 4 χρόνια μας γδέρνουν, έχουν οδηγήσει σε πρόωρο θάνατο δεκάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας, στην ανεργία και στη μετανάστευση 2.000.000 Έλληνες ! Ναι, αυτοί με τις μεγάλες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις ( εκτός από τα δικά τους, αφού έχουν εκατομμύρια ευρώ καταθέσεις), αυτοί που μας έγδαραν με τους φόρους και τις έκτακτες εισφορές στα ακίνητα, στα εισοδήματα ( διπλά και τριπλά ), με τα χαράτσια και τα τέλη, αυτοί που έχουν γονατίσει το 85% των Ελλήνων, δεν παραπέμπονται, γιατί έχουν- λέει- μόνο πολιτικές και όχι ποινικές ευθύνες που δεν μπορούν να πιάσουν εδώ και 4 χρόνια τα δισ. ευρώ της φοροδιαφυγής !
    Μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Η ΝΔ έδωσε συγχωροχάρτι στη μία από τις δύο συνιστώσες της, το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και ΓΑΠ, για να κρατήσουν τη κουτάλα της εξουσίας! Η διαπλοκή στο απόγειό της! Δούλεμα χοντρό, η δήθεν μυστική ψηφοφορία τινάχθηκε στον αέρα από την επιδεικτική αποχή του 1/3 της Βουλής ! Καμαρώστε τι ψηφίζαμε εδώ και 40 χρόνια ! Και το 2013, θα έρθουν νέοι χοντροί φόροι, με κατάργηση αφορολογήτου για παιδιά και περικοπές παντού ! Θα σας ρουφήξουν και τη τελευταία σταγόνα αίμα και θα σας δημεύουν περιουσία για 1000 ή 1500 ευρώ χρέος ! Οι λέσχες και τα "παιδιά" του Σημίτη θα μας αλλάξουν τον αδόξαστο, μετά τη λεηλασία του Χρηματιστηρίου το 1999 και τη λεηλασία των δημοσίων έργων, Ολυμπιακών αγώνων, ασφαλιστικών ταμείων, ομολόγων κλπ. Μακάκα Έλληνα, καλά να πάθεις, καλά σου κάνουν, αφού ακόμα μένεις στα 3 κόμματα της τρικομματικης ξεφτίλας και του κουκουλώματος! Μετά από 10 χρόνια θα βάλουν κανέναν στη φυλακή για να ρίξουν στάχτη στα μάτια σου! Γιατρούς δεν έχεις, φάρμακα δεν έχεις, αύριο δεν θα έχεις ούτε σπίτι, ούτε εξοχικό, ούτε αυτοκίνητο, ούτα καταθέσεις. Θα στα φάμε όλα. Ξύπνα, επιτέλους, μακάκα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπουρδέλ@ κράτος: Οι τυφλοί δεν είδαν ακόμη το φως στη Χίο!

    Έρευνα για την καθυστέρηση...έρευνας
    Μπορεί να έχουν περάσει μήνες από τότε που διατάχθηκε έρευνα κατά της οφθαλμιάτρου στη Χίο που φέρεται να εξέδιδε πλαστά πιστοποιητικά τυφλότητας για να εισπράττουν κάποιοι μαιμού επιδόματα, μέχρι σήμερα όμως το πόρισμα δεν έχει ακόμη εκδοθεί.

    Τι αποφάσισε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος, μετά από μήνες καθυστέρηση;

    Έρευνα πάνω στην έρευνα γίνεται στη Χίο καθώς ο πειθαρχικός έλεγχος για τη γιατρό που φέρεται να εξέδιδε πλαστά πιστοποιητικά τυφλότητας δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος ενημερώθηκε για την καθυστέρηση με αποτέλεσμα να υπογράψει απόφαση για την άμεση διενέργεια διοικητικού ελέγχου, προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες κάθε αρμοδίως εμπλεκόμενου προσώπου, αναφορικά με την καθυστέρηση άσκησης πειθαρχικού ελέγχου κατά της γιατρού.

    Ανάλογες καθυστερήσεις παρατηρούνται πάντως στις περισσότερες περιπτώσεις γιατρών που έχουν εντοπισθεί να παρατυπούν και πηγές αναφέρουν ότι η ηγεσία του υπουργείου Υγείας θα διατάξει να εξετασθούν όλες μία προς μία άμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γρεκισταναριό κανοκότατο
    Μεγαλείο
    Ζητω η Ελλάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση