GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δικαστική υποστήριξη σε υπερχρεωμένους καταναλωτές...

Δικαστική υποστήριξη σε υπερχρεωμένους καταναλωτές θα παρέχει η Σύμπραξη Ενώσεων Καταναλωτών. Η δικαστική συνδρομή αφορά στην υποστήριξη ...

Δικαστική υποστήριξη σε υπερχρεωμένους καταναλωτές θα παρέχει η Σύμπραξη Ενώσεων Καταναλωτών. Η δικαστική συνδρομή αφορά στην υποστήριξη των υπερχρεωμένων καταναλωτών, μετά την λήξη της εξωδικαστικής προσπάθειας μέχρι την κατάθεση αίτησης στο Ειρηνοδικείο.
Όπως αναφέρει η σχετική απόφαση που υπογράφει ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων - ΕΣΠΑ Γ. Γιαννούσης «ο νόμος 3869/2010 αποτελεί σήμερα το μοναδικό νομικό εργαλείο στη διάθεση του υπερχρεωμένου καταναλωτή που αδυνατεί να εξυπηρετήσει τις οφειλές του, προκειμένου να ρυθμίσει τα χρέη του και να προστατεύσει την κύρια κατοικία του».
Για την υλοποίηση της δράσης έχει δημιουργηθεί Σύμπραξη Ενώσεων Καταναλωτών. Οι Ενώσεις που συμμετέχουν είναι η Ένωση Καταναλωτών "Η Ποιότητα της Ζωής" - Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. και το Νέο Ινστιτούτο Καταναλωτών.
Οι 84 ωφελούμενοι που θα επιλεγούν βάσει προτεραιότητας, για να ενταχθούν στη δράση, θα πρέπει να πληρούν αθροιστικά συγκεκριμένα κριτήρια και η επιλέξιμη δημόσια δαπάνη για τον υπολογισμό της κοινοτικής συνδρομής ανέρχεται σε 80.000 ευρώ.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση