GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ήρθε η ώρα να δώσουν εξηγήσεις...

Ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις στη Βουλή με την ομιλία Βενιζέλου (διαβάστε εδώ),  για το ρόλο του Ι. Διώτη, αποκτά νέο ενδιαφέρον ...

Ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις στη Βουλή με την ομιλία Βενιζέλου (διαβάστε εδώ), για το ρόλο του Ι. Διώτη, αποκτά νέο ενδιαφέρον η προηγούμενη αποκάλυψή μας σύμφωνα με την οποία "σε πρόσωπο των ημερών εξελίσσεται πλέον ο κ. Γ. Διώτης ύστερα από τις χτεσινές αποκαλύψεις ότι το στικάκι με τη λίστα Λαγκάρντ είχε "αντιγραφεί" -επί των "ηεμρών" του- στις 8 Ιουλίου 2011. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως είναι πιθανό να προκύψει από τις έρευνες και ένα "παράπλευρο" πρόσωπο που ίσως μπορέσει να διαφωτίσει πτυχές της υπόθεσης. Πρόκειται για τον πρώην υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει θεαθεί δημοσίως τουλάχιστον δύο φορές (τη μία στο κέντρο της Αθήνας) να συντρώγει με τον κ. Διώτη. Ο κ. Χρυσοχοΐδης επομένως μπορεί να γνωρίζει κάτι περισσότερο, με βάση τα όσα του είπε ο κ. Διώτης. Εκτός κι αν η συζήτησή τους αφορούσε άσχετα θέματα".
Εν αναμονή λοιπόν των νέων, επερχόμενων, εξελίξεων και του τι θα πουν οι εμπλεκόμενοι για τους οποίους δεν ήρθε η ώρα να μιλήσουν, άραγε;...

Στάθης Παλαιολόγος

3 σχόλια

  1. Συνεργάτης Παπακωνσταντίνου:Εγώ εκτύπωσα το cd και του το επέστρεψα.

    Παραδέχθηκε ότι πήρε στα χέρια του και επεξεργάστηκε την «λίστα Λαγκάρντ», στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ο οποίος κατέθεσε σήμερα στους οικονομικούς εισαγγελείς.

    Ο μετακλητός υπάλληλος του πολιτικού γραφείου του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, το όνομα του οποίου υπέδειξε πριν από δυο μέρες η διευθύντρια του γραφείου, κατέθεσε, σύμφωνα με τον ALPHA, ότι σε εκείνον δόθηκε το cd από τον πρώην Υπουργού Οικονομικών, το φθινόπωρο του 2010.

    Σύμφωνα με τον ALPHA, είπε στους οικονομικούς εισαγγελείς ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου του ζήτησε να ανοίξει τα αρχεία και να τον ενημερώσει για το συνολικό ποσό των καταθέσεων.

    Ο συνεργάτης του πρώην Υπουργού Οικονομικών, ανέφερε επίσης, σύμφωνα με τον ALPHA, ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου του έδωσε εντολή να εκτυπώσει τα ονόματα και τα ποσά των δέκα μεγαλύτερων καταθέσεων.
    Σύμφωνα με τον ίδιο, τα εκτύπωσε, τα έβαλε σε ένα φάκελο μαζί με το cd και το παρέδωσε στον πρώην υπουργό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγαλο ερωτα τρεφεις με τον Χρυσοχοιδη, τοσο που τον εχεις παρει απο πισω. Που τρωει, που πινει, που πηδάει!!!! Καμια γκομενα εχει και χεστηκαμε τι λεει με τον Διωτη. Καμια γκομενιτσα;;;;; Καμια βολτα με τη Μαιρουλα!!!! Αυτο μας ενδιαφερει!!! Να ειναι ασορτι με τα υπολοιπα ξεκωλα-θεματα που ανεβαζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολιτικος προισταμενος του Διωτη στις 8 ιουλιου 2011 ειναι πλεον απο 17
    Ιουνιου 2011 ο Βενιζελος το εμαθες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση