GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρυσοχοΐδης σε Λαφαζάνη: Καρβέλια ονειρευόσασταν...

"Καρβέλια ονειρευόσασταν εσείς τόσο καιρό που δυστυχώς πολλοί από εσάς μετατραπήκατε σε εισαγγελείς και δικαστές και αποδίδετε δικαι...

"Καρβέλια ονειρευόσασταν εσείς τόσο καιρό που δυστυχώς πολλοί από εσάς μετατραπήκατε σε εισαγγελείς και δικαστές και αποδίδετε δικαιοσύνη στα πάνελ" απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χρυσοχοίδης στον Παναγιώτη Λαφαζάνη.
"Το να αποδίδετε ποινικές ευθύνες σε πρόσωπα χωρίς στοιχεία και ενδείξεις είναι απαράδεκτο. Είναι κατάπτυστη ενέργεια και είναι μια ευκαιρία να πάρετε πίσω την πρόταση που κάνατε", είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης.



3 σχόλια

  1. Κάθε καρυδιάς ..καρύδι

    Όλοι ήξεραν, αλλά δεν το μαρτυρούσαν ότι στο κόμμα του Αλέξη είχαν μαζευτεί από κάθε καρυδιάς καρύδι.

    Από άτομα που κινούνται στις παρυφές της Αριστεράς μέχρι τους λεγόμενους αντι-εξουσιαστές.

    Όλοι το ήξεραν, αλλά δεν μιλούσαν.

    Κάποιοι, μάλιστα, εύκολα ξέχασαν και εκείνο το ημερολόγιο της «Αυγής» μετά τα «Δεκεμβριανά» του 2008.

    Οι ίδιοι κατάπιναν, επίσης, σχεδόν αμάσητες τις αμφίσημες δηλώσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και την απροθυμία τους να καταδικάσουν ευθέως τους γνωστούς μπαχαλάκηδες.

    Ήταν θέμα χρόνου, όλα αυτά τα βρούν μπροστά τους, αρκεί η συντεταγμένη πολιτεία να αποφάσιζε να δράσει συστηματικά.

    Έφτανε, λοιπόν, να ασκηθεί κάποια οργανωμένη πίεση από τον Υπουργό Δημοσίας Τάξεως για την επιβολή του νόμου στο κέντρο της Αθήνας για να αποκαλυφθεί το προγραμματικό τους πρόσωπο. Να βγάλουν, δηλαδή, οι ίδιοι τις κουκούλες!

    Έτσι, όλα αυτά που ακούμε τις τελευταίες ημέρες (η Βίλα Αμαλίας ήταν…..πολιτιστικό Κέντρο) και με πιο εντυπωσιακή τη σημερινή παραδοχή του κ. Διαμαντόπουλου ότι ανήκει στον αναρχικό χώρο, ουδένα θα πρέπει να εκπλήσσουν.

    Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ! Ένα σύνολο συνιστωσών που οι μεταξύ τους διαφορές είναι πολύ μεγαλύτερες από εκείνες που έχει ο Αλέξης Τσίπρας με όλα τα άλλα κόμματα!

    Αυτό, λοιπόν, το ετερόκλητο ασκέρι ενώθηκε για να πετύχει ένα ρεσάλτο προς την εξουσία. Για να την κατακτήσει!

    Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θέλουν τον έλεγχο του κράτους. Μέχρι τώρα επιδίδονταν σ’ ένα ιδιότυπο αντάρτικο πόλεων στο κέντρο της Αθήνας. Κέρδιζαν περισσότερες μάχες από εκείνες που έχαναν γιατί η Πολιτεία δεν τολμούσε να τα βάλει ευθέως μαζί τους. Δεν τολμούσε επειδή δεν ήθελε και επειδή έτρεχαν πολλοί πρόθυμοι να υπερασπιστούν τους «μπαχαλάκηδες».

    Ο Αλέξης Τσίπρας τους προσέφερε φιλόξενη στέγη και το όραμα κατάληψης της εξουσίας. Δεν είναι και λίγο πράγμα! Στόχος του ήταν να τους εντάξει στο δημοκρατικό παιχνίδι.

    Όμως, αυτές οι συνιστώσες δεν έχουν μάθει και ενδεχομένως δεν θέλουν ποτέ να μάθουν και να αποδεχθούν τους κανόνες της αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Για τον απλούστατο λόγο ότι άλλα είναι τα πιστεύω τους και άλλη η ιδεολογία τους. Δεν πρόκειται να …προσκυνήσουν.

    Από εδώ και πέρα ο Αλέξης θα βρεθεί αντιμέτωπος με το …δημιούργημά του. Αν θέλει να παραμείνει ως κόμμα εξουσίας, πρέπει να απογαλακτιστεί από τους ….αντι-εξουσιαστές και τις άλλες συνιστώσες του.

    Διαφορετικά, ακόμα και οι πρώην …πασοκογενείς που γητεύτηκαν από το χάϊδεμα των αυτιών που μεγαλόψυχα έκανε ο Αλέξης θα αναζητήσουν αλλού στέγη. Και το κόμμα θα αρχίσει να φυλλορροεί. Δεν είναι άλλωστε τυχαία η στασιμότητα στις δημοσκοπήσεις…

    Γιατί δεν γίνεται να πηγαίνεις για επίσκεψη στο …Μπρούκινκς και από την άλλη οι βουλευτές σου να δηλώνουν αναρχικοί! Τέτοιο άλμα ούτε ο ….Γιάννης Μελισσανίδης το κατάφερνε!
    _____________________________
    Αρκεί η κυβέρνηση να συνεχίσει
    να φέρνει τον Αλέξη προ των ευθυνών του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΣΕΠΩΣΕΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ
    ΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΠΑΡΗ ΤΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΣΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΑ ΣΤΟ Φ.Β

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τυχαίο; Δεν νομίζω...


    Όποτε "δυσφορούν" οι Αμερικανοί, χτυπούν οι κουκουλοφόροι.!

    Δεν χρειάζονται πολλά λόγια,
    μια εικόνα είναι αρκετή, για να μη σας παραμυθιάζει κανένας:



    http://taxalia.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση