GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγελαφική η κατάσταση στο Πλωμάρι...

Στο έλεος των σκουπιδιών βρίσκεται το Πλωμάρι της Λέσβου, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποίησε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου, βρήκε...

Στο έλεος των σκουπιδιών βρίσκεται το Πλωμάρι της Λέσβου, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποίησε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου, βρήκε μόνο μία υπάλληλο στο Δημαρχείο.Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του plomarinews.gr, o Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Λέσβου κ. Ηλίας Κουνιαρέλης, έκανε αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Πλωμάρι, για να επιθεωρήσει την κατάσταση με τα σκουπίδια και την καθαριότητα στην περιοχή.
Όταν βρέθηκε στο Δημαρχείο έγινε έξαλλος, διότι δεν βρήκε κανέναν υπάλληλο πλην μιας κοπέλας. Αναζήτησε τους υπάλληλους, τους εργαζόμενους της καθαριότητας και τους οδηγούς των απορριμματοφόρων και διαμαρτυρήθηκε έντονα για το γεγονός ότι πολλές φορές, όταν καλούν από τη Μυτιλήνη το τηλέφωνο του πρώην δημαρχείου, δεν απαντάει κανείς.
Ο κ. Κουνιαρέλης, υποσχέθηκε ότι θα καθαρίσει το Πλωμάρι όταν θα έχει πετρέλαιο για τα απορριμματοφόρα και ότι θα τοποθετήσει επιστάτη ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο των εργαζομένων. Τέλος δεσμεύθηκε ότι θα ενημερώσει επακριβώς για την κατάσταση που βρήκε στο Πλωμάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση