GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαδικτυακή επίθεση κατά του Μητροπολίτη Ρόδου...

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κύριλλος, κατήγγειλε οργανωμένη επίθεση σε βάρος του, μέσω συγκεκριμένης ιστοσελίδας στο διαδίκτυο, ενώ φέρε...

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κύριλλος, κατήγγειλε οργανωμένη επίθεση σε βάρος του, μέσω συγκεκριμένης ιστοσελίδας στο διαδίκτυο, ενώ φέρεται να δέχεται το τελευταίο διάστημα, ενοχλητικά τηλεφωνήματα από αγνώστους.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι επιτελείς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου έχουν αναλάβει, προφανώς σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τον εντοπισμό και τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος αγνώστων χρηστών του διαδικτύου, που μέσω γνωστής ιστοσελίδας, δημοσίευσαν, ανωνύμως, δυσφημιστικά σχόλια σε βάρος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη και λειτουργών της Ιεράς Μητρόπολης Ρόδου.
Στην ιστοσελίδα, αναρτήθηκε τη μέρα των Χριστουγέννων, άρθρο που αφορά σε δήλωση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, ότι προσφέρει εκκλησιαστική γη σε όσους θέλουν να γίνουν αγρότες.
Στο άρθρο αναπαράγεται το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου που κάλεσε τους πιστούς μέσα σε συνθήκες δοκιμασίας των αξιών, να καταβάλουν κάθε προσπάθεια επίδειξης πνεύματος αναβίωσης του πρωτοχριστιανικού βιώματος της κοινωνίας της αγάπης, ενώ παράλληλα υποσχέθηκε ότι η Εκκλησία, θα φανεί αρωγός σε όσους επιθυμούν να γίνουν αγρότες προσφέροντας γη.
Στο συγκεκριμένο άρθρο, έγιναν 12 σχόλια, ορισμένα εξ’ αυτών, άκρως δυσφημιστικά και υποτιμητικά για τους ιερείς στο νησί, για τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη και τους συνεργάτες του.
Στα σχόλια αναφέρεται ότι πωλήθηκαν και μοιράστηκαν εκκλησιαστικά ακίνητα σε ξενοδόχους και πολιτικούς της Ρόδου, καθώς και ότι οι ιερείς πλούτισαν παράνομα ζητώντας τον έλεγχο των περιουσιακών τους στοιχείων από το ΣΔΟΕ. Αφήνουν επίσης υπονοούμενα σε βάρος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη, για αθέμιτο πλουτισμό.
Η εισαγγελική έρευνα διενεργείται με κατεπείγοντα χαρακτήρα και οι επιτελείς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, δεν αποκλείεται να προχωρήσουν άμεσα σε συλλήψεις καθώς τα αδικήματα που καταγγέλλονται είναι διαρκή.
Πηγή: dimokratiki.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση