GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ!...

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη.   www.nasostsaganelis.gr/  Νέος Θεσμός : Εισαγγελέας εκτάκτων εξουσιών και Ειδική Ομάδα μπαίνουν στη μάχη...

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη.  
www.nasostsaganelis.gr/ 

Νέος Θεσμός : Εισαγγελέας εκτάκτων εξουσιών και Ειδική Ομάδα μπαίνουν στη μάχη για «καθαρό» κράτος.

Μεγάλο στοίχημα για την κυβέρνηση ο νέος νόμος που προωθεί κατά της διαφθοράς.
Το φιλόδοξο εγχείρημα που η συγκυρία ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ αποτυχία, κυρίως στοχεύει :

Πρώτον, να θέσει υπό έλεγχο τα διεφθαρμένα κυκλώματα της διαπλοκής. Που εκτρέφουν συνεχή σκάνδαλα και διασύρουν το δημόσιο βίο.

Δεύτερον, να τερματίσει την προκλητική ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ των ισχυρών. Που επί δεκαετίες περιφρονεί – και ΠΛΗΓΩΝΕΙ – Δικαιοσύνη και δημόσιο αίσθημα.

Και τρίτον, ο νέος θεσμός – όπως τονίζεται – θα είναι εξοπλισμένος με όλα τα σύγχρονα (ηλεκτρονικά) μέσα, ώστε ο αρχεισαγγελέας με έκτακτες εξουσίες και ειδική ομάδα να αντιμετωπίζουν με ταχύτητα (ΕΞΠΡΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ), τα πολιτικά και οικονομικά αδικήματα που διαπράτονται.




Μεταξύ άλλων, κυρίαρχη καινοτομία η θέσπιση ισχυρού Εισαγγελέα Εγκλημάτων Διαφθοράς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπως και αρκετές αλλαγές στην ποινική μεταχείριση των δημοσίων υπαλλήλων και λειτουργών (όπως δικαστές, κ.ά.) οι οποίοι υποπίπτουν σε σοβαρές, κακουργηματικές, πράξεις, όπως ενεργητική και παθητική δωροδοκία, ή λόγω των όποιων παραλείψεών τους ζημιώνουν το ελληνικό Δημόσιο. Συνέχεια εδώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση