GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψαριανός: Δεν είμαστε ο μπαλαντέρ της κυβερνητικής ισορροπίας...

"Δεν υπάρχει στο DNA της ΔΗΜΑΡ, να είναι ο μπαλαντέρ της κυβερνητικής ισορροπίας, αυτό το κάναμε αυτή τη φορά για έτσι έπρεπε να γίν...

"Δεν υπάρχει στο DNA της ΔΗΜΑΡ, να είναι ο μπαλαντέρ της κυβερνητικής ισορροπίας, αυτό το κάναμε αυτή τη φορά για έτσι έπρεπε να γίνει", είπε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Γρηγόρης Ψαριανός.
Για το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε : "Με αυτά που πιστεύει και λέει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχουμε κάτι κοινό και δεν θα συνεργαστούμε. Δεν είναι με ποιον συνεργάζεσαι αλλά γιατί συνεργάζεσαι".
Για την οικονομία και τα μέτρα είπε: "Ήμασταν ένα πειραματόζωο για τους ευρωπαίους. Οι λάθος εφαρμογές μας έφεραν έως εδώ, αλλά έπρεπε και εμείς να κάνουμε πράγματα που δεν κάναμε ποτέ και μας τα επέβαλλαν μετά τα μνημόνια.  Βεβαίως φταίμε, αλλά όχι όλοι και δεν φάγαμε όλοι τα ίδια", ανέφερε.
Ακούστε το ηχητικό:


4 σχόλια

  1. Τα λέει αυτά,εκείνος ο οποίος ήταν ο τζόκερ στην ψήφηση του Μνημονίου!
    Έλεος με τους καραγκιόζηδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και βεβαια οχι , ησαστε απο τους κυριους στιλοβατες του Σαμαρα. Κατι ακουσα παλι για νεες κοκκινες γραμμες της ΔΗΜΑΡ και σκεφτηκα οτι μαλλον πατε για ΟΣΚΑΡ του ποιο συντομου ανακδοτου στην Ελλαδα.
    Τα μετρα δεν αποδιδουν οπως προβλεψαμε οι περισσοτεροι και πατε για αλλα οπότε να την κανετε με ελαφρα πηδηματακια γιατι δεν σας βλεπω καλα. Τσιπρα ετοιμασου ερχετε η σειρα σου να πεις τον Δεσποτη Παναγιωτη. Ας κανατε τοτε το δημοψηφισμα να βαζατε στην θεση τους τους ΜερκοΣαρκοζιδες και θα ακολουθουσαν και αλλα κρατη οπότε σημερα θα ητανε τα πραγματα διαφορετικα. Τωρα θα τρεχετε και δεν θα φτανετε πουθενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν ειστε μπαλαντερ μαλακες ειστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά πρέπει να είναι για δέσιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση