GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Έφοδος" της Χρυσής Αυγής στη ΔΕΗ...

4 Βουλευτές της Χρυσής Αυγής επισκέφθηκαν τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ, στην οδό Αριστείδου, για να ζητήσουν μείωση των τιμών στους διακ...

4 Βουλευτές της Χρυσής Αυγής επισκέφθηκαν τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ, στην οδό Αριστείδου, για να ζητήσουν μείωση των τιμών στους διακανονισμούς και αύξηση του χρόνου αποπληρωμής για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Ο διάλογος με τον προϊστάμενο της υπηρεσίας ήταν έντονος.
 Οι βουλευτές που ήταν οι Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Χρήστος Παππάς και Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, δεν κατάφεραν να συναντηθούν με τον διευθυντή που όπως σημείωσαν "είχε άδεια" αλλά συνομίλησαν με άλλο στέλεχος της επιχείρησης.


3 σχόλια

  1. Kαι υστερα σου λενε πως γινεται και ανεβαινουν τα ποσοστα της Χ.Α.
    Και πως να μην ανεβουν οταν κανεις απο τα υπολοιπα κομματα του κοινοβουλιου δεν νοιαζεται για τον φτωχο Ελληνα που μεσα στο καταχειμωνο η ΔΕΗ του κοβει το ρευμα και τον αφηνει στο ελεος του?
    Ενα μπραβο λοιπον στους χρυσαυγιτες που αφουκραζονται την αγωνια αυτου του ερμου κρατους και υψωνουν την φωνη τους..
    Και μην νομισει κανεις οτι ειμαι ψηφοφορος τους..απλα βλεπω οτι με αγγιζει ,και δεν μπορω να μην το χειροκροτησω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σώπα ρε μεγάλε...


    και τι έγινε δηλαδή ΗΛΙΘΙΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω φιλε μου των 8 Ιαν 2013 10:16:00
    οπως ειδες δεν εβρισα κανενα.Το επιπεδο μου δεν ειναι σαν το δικο σου.Ευτυχως δηλαδη γιατι αν ειμουν σαν και σενα θα σου ελεγα αλλα πραγματα απο αυτα που σε εχουν γαλουχησει οι γονεις σου και ο περιγυρος σου.
    Μην νομιζεις οτι κρυμενος πισω απο την ανωνυμοτητα μπορεις να βριζεις τον καθενα.δεν προκειται να σε σωσει τιποτα και κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση