GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πυρά ΠΑΣΟΚ κατά Χρυσής Αυγής...

Βέλη κατά της Χρυσής Αυγής εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του που εξέδωσε πριν από λίγο χαρακτηρίζοντας «χυδαία και αήθη» την επίθεση τ...

Βέλη κατά της Χρυσής Αυγής εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του που εξέδωσε πριν από λίγο χαρακτηρίζοντας «χυδαία και αήθη» την επίθεση της Χρυσής Αυγής κατά του προέδρου της Δημοκρατίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η χυδαία και αήθης επίθεση της Χρυσής Αυγής κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος είναι θεσμικά ο εκπρόσωπος της δημοκρατικής πολιτείας, δείχνει το πραγματικό της στόχο: την ανατροπή της δημοκρατικά συγκροτημένης πολιτείας, της δημοκρατίας και του κράτους δικαίου.
Για ακόμη μια φορά καθίσταται αναγκαία η συγκρότηση  ενός ισχυρού μετώπου από το συνταγματικό τόξο των πολιτικών δυνάμεων κατά του νεοναζισμού και της ρατσιστικής και κοινωνικής βίας».


12 σχόλια

  1. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΜΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ,ΣΑΡΖΕΤΑΚΗ. ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;

    ΤΙΣ ΠΟΥΛΗΣΕ Η ΛΙΑΝΑ ΤΙΣ ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟΣΠΙΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιλάνε γιά φασισμό ποιοί,οι πασόκοι.

    Τρελλαίνεσαι ή δεν τρελλαίνεσαι με αυτά τα απερίγραπτα όντα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για σου ρε Συ.ριζ.α κωλοτουμπα εσεις θα βγάλετε από το κάδρο τον Γ.Α Παπαντρεου και η ΝΕΑ Δημοκρατία τον Βενιζέλο...

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΌΣΟ ΞΕΥΦΤΗΛΕΣ ΕΊΣΤΕ ΌΛΟΙ ΕΚΕΊ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΉ !!! ΓΑΜΉΣΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μιλανε και για κράτος "δικαιου" οι ΠΑΣΟΚΟΙ;

    δεν πάτε στο διάολο ρε γαμιόληδες από κούνια

    κωλόπαιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι δηλώσεις του Κ.Μητσοτάκη και Παυλόπουλου που αμνηστεύουν τον Βενιζέλο είναι γελοίες και προκαλούν τον πολίτη και περισσότερο τον Νεοδημοκράτη που γνωρίζει πολύ καλά τον βίο και πολιτεία του Βενιζέλου.

    Τι νόημα έχει στελέχη της ΝΔ να βγαίνουν τόσο ανοικτά και να υποκαθιστούν σήμερα την εκπρόσωπο τύπου του Πασόκ που είναι εξαφανισμένη.

    Είναι φανερό ότι το θάψιμο της λίστας Λαγκάρντ αποτελεί κυβερνητική επιλογή της κυβέρνησης Παπανδρέου για αυτό και την ακολούθησαν Διώτης Καπελέτης Παπακωνσταντίνου Βενιζέλος σε απόλυτη ταύτιση και αρμονία.

    Η ψηφοφορία στην βουλή είναι μυστική και θα φανεί αν υπάρχουν νεοδημοκράτες βουλευτές που εννοούν τα περί κάθαρσης ψηφίζοντας και για παραπομπή Βενιζέλου που βοά ο κόσμος για τις ευθύνες του και τις αστείες δικαιολογίες του.

    Αμνήστευση Βενιζέλου σημαίνει ότι η κυβέρνηση προσπαθώντας να εκτονώσει την λαική οργή βρίσκει ως εξιλαστήριο θύμα τον Παπακωνσταντίνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εδώ θα περιοριστούμε μόνο στις μακάβριες γκριμάτσες της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ των πολιτικών μασκαράδων.{ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΣΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΖΟΠΡΑΣΙΝΩΝ}

    Γιατί είναι παράκρουση κυνισμού και υποκρισίας να βγαίνουν οι υπάλληλοι των διεθνών κλεφτών, των τοκογλυφικών μαφιών, οι ληστές και οι διεφθαρμένοι μέχρι το μεδούλι και να ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ηθική…

    Είναι θηριώδης εμπαιγμός του ελληνικού λαού τα κυβερνητικά παράσιτα και κόμματα σαν το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, βουτηγμένα στις ακαθαρσίες μέχρι το λαιμό, να ωρύονται για «κάθαρση» και να «φυλακίζουν» το όλο ζήτημα στη δαιμονοποίηση ενός χαλασμένου κρίκου: Στον Παπακωνσταντίνου…

    Είναι φρενοβλαβής αυθάδεια να βγαίνει ο Βενιζέλος να κάνει κηρύγματα ηθικής και να κομπάζει για «εντιμότητα»: Τη δική του και του κόμματός του!!!

    Ποιος ο Βενιζέλος;Ποιος ο Γ.ΑΠ; από τους «αρχιμαφιόζους» της πολιτικής…

    Ποιο το ΠΑΣΟΚ; Που αποτέλεσε τον πρωτοπόρο ΟΡΓΑΝΩΤΗ της λαμογιάς, που έκανε θεσμό και επάγγελμα τη μίζα…

    Ποια, τα κυβερνητικά και κομματικά παράσιτα στο σύνολό τους; Που ζούνε και τρέφονται από τις θηριώδεις και πάγιες ΚΛΕΨΙΕΣ των αφεντικών τους, από τη ΔΙΑΦΘΟΡΑ της «διαπλοκής», από τις χορηγίες και τα λύτρα των υπηρεσιών τους στους λήσταρχους, τους κλέφτες και τους δήμιους…

    Αυτή η υπαλληλική, παρασιτική γάγγραινα ενός οικονομικού συστήματος που καταληστεύει την κοινωνία, που κλέβει κτηνωδώς τον ελληνικό λαό, που γλείφει τις μπότες των διεθνών κερδοσκόπων και τοκογλύφων ΚΑΙ που διαχειρίζεται ένα καθεστώς ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ και ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ, αυτή η γάγγραινα των παρασίτων, μας εύχεται «Καλή χρονιά» και μας ποτίζει με το ναρκωτικό της «ΚΑΘΑΡΣΗΣ»…

    Μιας «κάθαρσης» που περιορίζεται σε ένα «πιόνι» της (Παπακωνσταντίνου), αφήνοντας στο απυρόβλητο την ΠΗΓΗ και τα γενεσιουργά ΑΙΤΙΑ της σήψης και της διαφοράς, καθώς και το ΣΥΝΟΛΟ του παρασιτικού κόσμου της γάγγραινας: Το δικό τους κόσμο…

    Με αυτό το αποκρουστικό θέατρο του παράλογου μπαίνουμε στο νέο έτος.

    Θα συνεχίσουμε να παραμένουμε απαθείς μπροστά ΚΑΙ σε τέτοια σήριαλ του εμπαιγμού μας και της νάρκωσής μας;

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ με αυτό το καταγέλαστο τσίρκο των πολιτικών απατεώνων…

    ΕΚΕΊ ΣΤΟΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΕΕΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γράφει ο Μπάμπης Νικόπουλος

    3 εκ. ευρώ (!!!) για το ανύπαρκτο ΠΑΣΟΚ, 600 χιλιάρικα για τον εκτός Βουλής Καρατζαφέρη κι άλλα 250 χιλιάρικα για τους επίσης εκτός Βουλής (δήθεν) Οικολόγους Πράσινους, είναι αξιοζήλευτα...
    μεροκάματα που προκαλούν όμως αηδία κι οργή στην κοινή γνώμη.

    Κι όμως αυτό αποφάσισε σήμερα το Υπουργείο Οικονομικών και το Υπουργείο Εσωτερικών , που συνολικά μοίρασαν (κι άλλα) 7,7 εκ. ευρώ (!!!) στα κόμματα.Για σκοπούς μάλιστα (όπως σημείωσαν στη σχετική ανακοίνωση) επιμορφωτικούς κι ερευνητικούς!!

    Το δούλεμα πάει σύννεφο και δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι αυτή η μπουρδελοχώρα θα σωθεί κάποτε...!!!

    Συγνώμη κι ευχαριστώ..


    πηγη:Fimotro,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ...Σχέσεις συνενοχής: ΠΑΣΟΚ καλύπτει τώρα Γ.Παπακωνσταντίνου! - "Δεν έφταιγε αυτός"

    Στο ΠΑΣΟΚ τρέμουν την λίστα Λαγκάρντ, καθώς κάθε φορά που αρχίζει ένα νέο κεφάλαιο στην υπόθεση αυτή και βέβαια, πάντα ευθύνονται όλοι οι άλλοι εκτός από τους ίδιους που εξαφάνισαν την λίστα, αλλά το αξοσημείωτο σε non paper ενημέρωση του κόμματος είναι η αλλαγή στάσης έναντι του πρώην ΥΠΟΙΚ Γ.Παπακωνσταντίνου για τον οποίο δύο μόλις ημέρες μετά την διαγραφή του, περίπου τον δικαιολογούν και επιρρίπτουν όλες τις ευθύνες στον Ι.Διώτη για την μη αξιοποίηση, προσπερνώντας το γεγονός ότι από την λίστα αφαιρέθηκαν οι συγγενείς του!
    Είναι σαφές ότι η προειδοποίηση του Γ.Παπακωνσταντίνου προς τον Ε.Βενιζέλο για το θέμα των ευθυνών του στο πρόγραμμα των υποβρυχίων Type 214 δεν ήταν "τουφεκιά στον αέρα".

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι για την υπόθεση έχει στείλει "μήνυμα" ο...
    Γ.Παπακωνσταντίνου στον Ε.Βενιζέλο, ότι "Μπορεί αυτός να ενέκρινε την εκταμίευση του ποσού και της μεταβίβασης των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, αλλά αυτός ηταν που υπέβαλε το αίτημα και υπογράφει το νόμο που έκανε πλουσιότερο κατά εκτατοντάδες εκατομμύρια ευρώ τον Ι.Σάφα και άφησε το Ναυτικό χωρίς υποβρύχια"...

    Και αυτό γιατί πλέον καταδεικνύεται άμεση οικονομικής φύσεως σχέση ανάμεσα στον πρώην υπουργό Οικονομικών και τον αφαιρεθέντα από την λίστα εξάδελφο του Α.Ρωσσώνη στο πρόγραμμα αυτό στο οποίο εμπλέκεται φυσικά και ο Ε.Βενιζέλος:

    Ο Α.Ρωσσώνης, ο άνθρωπος που έκτισε τη "ναυτική αυτοκρατορία" στο ΓΕΝ, ανήκει στην ομάδα που προώθησε την αναθεώρηση της σύμβασης και εκεί που οι Γερμανοί ήταν να πληρώσουν ρήτρα εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, πήραν μέσω του Ισκαντάρ Σάφα (κολλητού του Ρωσσώνη) μια .... ακόμα παραγγελία για δύο υποβρύχια!
    Αυτο συνδέει με σχέσης συνενοχής τον Ε.Βενιζέλο και τον Γ.Παπακωνσταντίνου.

    Όπως αναφέρεται σε «non paper» της Ιπποκράτους, οι ευθύνες ανήκουν στον ... ΣΥΡΙΖΑ (σε ό,τι αφορά στο πολιτικό σκέλος), στον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου (για το χειρισμό της «λίστας»), στον πρώην ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη (δεν ενήργησε σωστά και σύμφωνα με τις αρμοδιότητές του) και στο ίδιο το ΣΔΟΕ (παρέλειψε να ερευνήσει την υπόθεση).

    Για τον πρόεδρό του Ε.Βενιζέλο που είχε "ξεχάσει" επί 1,5 χρόνο την λίστα στο γραφείο του, δεν υπάρχει κανένα θέμα για το ΠΑΣΟΚ...
    Η Ιπποκράτους εκτιμά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να υποστηρίξει μέσω μιας «οργανωμένης, συκοφαντικής μυθολογίας ότι ο κ. Βενιζέλος είχε προσωπικούς, οικογενειακούς ή πολιτικούς λόγους να μείνει αναξιοποίητη και αδρανής η "λίστα"», ενώ γίνεται λόγος και για «μεγάλο και τυφλό πολιτικό μίσος» προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.
    Στην Ιπποκράτους θεωρούν ότι «όσοι νόμισαν ότι μπορούν να θέσουν το ΠΑΣΟΚ υπό πολιτική ομηρεία διαψεύσθηκαν από τις εξελίξεις» και «το ΠΑΣΟΚ έδειξε και πάλι ότι λειτουργεί ως εγγυητής της πολιτικής σταθερότητας».


    defencenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αμέσως μετά την κατάθεση της πρότασης για τη σύσταση Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης για τον κ. Παπακωνσταντίνου, η Ιπποκράτους είναι σχετικά ήπια στην κριτική που του ασκεί, αν και, βεβαίως γίνεται λόγος για πολιτικές και ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Οικονομικών.

    Και πως να μην είναι ήπια αφού ο Γ.παπακωνσταντίνου "κρατάει" τον Ε.Βενιζέλο με την υπόθεση των υποβρυχόων Type 214;

    Αναφορικά με την παράδοση του υλικού από τον κ. Παπακωνσταντίνου στον κ. Διώτη, επισημαίνεται ότι αυτό «συνιστούσε εντολή ελέγχου». Αλλά τι έλεγχο να έκανε ο Ι.Διώτης, αφού η λίστα είχε ήδη αλλοιωθεί από τον Γ.παπακωνστσντίνου;
    Δηλαδή δεν έφταιγε ο Γ.Παπακωνσταντίνου, αλλά ο Ι.Διώτης, κατά το ΠΑΣΟΚ. Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η προσπάθεια συγκάλυψης του Γ.Παπακωνσταντίνου, αλλά φαίνεται ότι ρο "μήνυμα που έστειλε στον Ε.Βενιζέλο, φαίνεται ότι "έπιασε τόπο"...

    Μάλιστα - το εξωφρενικό - στοχοποιούν - τον Ι.Διώτη λέγοντας ότι "αν ο κ. Διώτης είχε νομικές αντιρρήσεις ως προς τη χρήση του υλικού ακόμα και ως πηγής πληροφοριών λόγων του ότι ήταν προϊόν υποκλοπής δεν έπρεπε να το αποδεχτεί όταν του το έστειλε ο κ. Παπακωνσταντίνου, ούτε να πληροφορηθεί το περιεχόμενό του και να το αξιολογήσει ενημερώνοντας δύο μήνες αργότερα τον νέο υπουργό. Ενώ αν είχε οποιαδήποτε αμφιβολία για το πολιτικό πλαίσιο έπρεπε να ζητήσει διευκρίνιση".

    Φαίνεται ότι ξέχασαν πολύ εύκολα ότι πριν δύο μήνες μόλις στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ο Ε.Βενιζέλος διατεινόταν ότι "Δεν έδωσα σημασία στην λίστα γιατί δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί επειδή ήταν προϊόν εγκλήματος"!

    Δηλαδή ήταν έγκλημα το ότι κάποιος είχε κλέψει την λίστα από την HSBC της Ελβετίας, αλλά όχι ότι την αλλοιωσαν και την απέκρυψαν δύο υπουργοί Οικονομκών των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ!

    defencenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πουτανα πουτανα καθε δημοσιου υπαληλου η μανα!!!!!!
    Αντε να πατε να γαμηθειτε κολοπασοκια βολεμενα. ΟΛΟΙ να απολυθειται πουτανας γιοι!!!!!!! Γαμημενοι κηφηνες. Να παρουν σειρα οι σαμαραδες μετα, γαμω το μουνι της μανας τους γαμω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση