GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρήκαν τον βομβιστή;...

Στην ταυτοποίηση των στοιχείων ενός εκ των τριών ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στη βομβιστική επίθεση του περασμένου καλοκαιριού στ...

Στην ταυτοποίηση των στοιχείων ενός εκ των τριών ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στη βομβιστική επίθεση του περασμένου καλοκαιριού στο θέρετρο του Μπουργκάς προχώρησαν οι αρμόδιες βουλγαρικές αρχές, όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις της στη διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας “24 Chassa” (24 Ώρες) η επικεφαλής του Τμήματος Ερευνών του Μπουργκάς Στανέλια Καρατζόβα.
Θυμίζουμε ότι στις 18 Ιουλίου 2012, βομβιστική επίθεση σε λεωφορείο που μετέφερε Ισραηλινούς τουρίστες στο Μπουργκάς στοίχισε τη ζωή σε πέντε Ισραηλινούς τουρίστες, στο Βούλγαρο οδηγό του λεωφορείου και σε ακόμη ένα άτομο, που εικάζεται πως ήταν ο καμικάζι βομβιστής.
Το άτομο, τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν, έχει μπει σε λίστα καταζητούμενων. "Γνωρίζουμε ότι προέρχεται από μία χώρα, στην οποία όμως δεν έχουν εντοπιστεί ίχνη του τα τελευταία έξι χρόνια", διευκρίνισε η κ. Καρατζόβα, που δεν θέλησε να αποκαλύψει την εθνικότητα του ατόμου.
Σημείωσε δε πως και τα τέσσερα άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση είναι ξένοι υπήκοοι και πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία για επαφές τους με ντόπιους.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση