GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντιδρά για τις Κυριακές η Εκκλησία...

Η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας της Κρήτης, εκφράζει την έντονη αντίθεση της στη φημολογούμενη κατάργηση της Κυριακής ως ημέρας αρ...

Η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας της Κρήτης, εκφράζει την έντονη αντίθεση της στη φημολογούμενη κατάργηση της Κυριακής ως ημέρας αργίας.
Τονίζει την αξία της ημέρας της Κυριακής, η οποία «δεν είναι μόνο εργασιακό προνόμιο, αλλά ουσιαστικό, συνειδητό νομοθέτημα».
Σύμφωνα με την Ιερά Επαρχιακή Σύνοδο της Εκκλησίας Κρήτης, «η αργία της Κυριακής, ως ημέρας καταπαύσεως των εργασιών, αποτελεί την ταυτότητα του χριστιανικού κόσμου και τυχόν κατάργησή της δημιουργεί επιπλέον δυσλειτουργία, ιδιαιτέρως, στον θεσμό της οικογένειας».
Ακόμη, η Σύνοδος διαμαρτύρεται προς κάθε αρμόδιο και απευθύνει- όπως τονίζει- «ολόθυμη έκκληση για την ανάγκη σεβασμού και διατήρησης της θεσμοθετημένης αργίας της Κυριακής».
Πηγή: ΑΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. Η εκκλησία να κοιτάξει τον κώλο της που μπάζει από παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση