GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κιουτσούκης: Ανάλγητος αλαζόνας ο Στουρνάρας...

Άστραψε και βρόντηξε κατά του Γιάννη Στουρνάρα ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα και γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ Νίκος Κιουτσούκης, ο ο...

Άστραψε και βρόντηξε κατά του Γιάννη Στουρνάρα ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα και γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ Νίκος Κιουτσούκης, ο οποίος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
"Είναι προφανές ότι η άρνηση του υπουργού Οικονομικών να υπογράψουν οι εργαζόμενοι Σ.Σ.Ε. στα πλαίσια των προϋπολογισμών των εταιριών των ΜΜΜ υποκρύπτει την περαιτέρω μείωση των προϋπολογισμών κατά 25%!!! Η «δημιουργική» λογιστική από τον ανάλγητο αλαζόνα και αμετανόητο υπουργό Οικονομικών δεν έχει τέλος.
Ο εν λόγω κύριος πρέπει να αντιληφθεί ότι είναι υπουργός Οικονομικών και όχι πρόεδρος του ΙΟΒΕ ή εκτελεστικό όργανο του Σ.Ε.Β. Η κυβέρνηση θα πρέπει να αποφύγει την τυφλή σύγκρουση και να αντιμετωπίσει άμεσα το φλέγον ζήτημα του ενιαίου μισθολογίου, καθώς και τις ιδιαιτερότητες των ειδικοτήτων.

3 σχόλια

  1. Τι λες ρε Κιουτσούκη? Είσαι με τα καλά σου? Πού νομίζεις ότι ζούμε Στη Σοβιετική Ένωση? Τέρμα οι συλλογικές συμβάσεις! Εγώ σαν επιβάτης που πληρώνω 1.40 ευρώ το εισητήριο αρνούμαι να μισθοδοτώ τέτοιους εργαζόμενους. Ποιος θα υπογράψει στη θέση μου (αφού εγώ είμαι ο ουσιαστικός εργοδότης τους) Συλλογική σύμβαση με τέτοιους εργαζόμενους που κοιτάνε μόνο την τσέπη τους? Τέρμα τα ειδικά προνόμια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχασαν το μέτρο στο Μετρό: Αγνοούν τον Νόμο, εκβιάζουν την κοινωνία, συνεχίζουν την απεργία

    Με εντολή της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Παναγιώτας Φάκου η υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας θα διερευνήσει την ενδεχόμενη διάπραξη αδικημάτων λόγω των προβλημάτων που έχουν προκληθεί από τις απεργιακές κινητοποιήσεις στα μέσα μεταφοράς.
    Η έρευνα θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή.

    Στο πλαίσιο της έρευνας, βάσει της εισαγγελικής εντολής, θα κληθούν να εξεταστούν ως μάρτυρες μέλη της διοίκησης των εταιρειών συγκοινωνιών.
    Η δικογραφία που απέστειλε Π.Φάκου στην Κρατική Ασφάλεια περιλαμβάνει δημοσιεύματα που καταγγέλλουν απεργούς οι οποίοι φέρονται να πληρώνονται τις ημέρες απεργίας, καθώς σύμφωνα με το υπουργείο Ανάπτυξης δήλωσαν ομαδικά ρεπό ή αναρρωτικές άδειες.

    Επίσης περιλαμβάνει καταγγελίες ότι δεν τηρούνται τα προβλεπόμενα για το προσωπικό κατά τη διάρκεια των απεργιών, καθώς και δύο δικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πρωτοδικείου, που έκριναν τις απεργίες των εργαζομένων παράνομες.
    Εκτός της παραβίασης της δικαστικής απόφασης, θα διερευνηθεί, επίσης, αν διαπράχθηκαν και τα αδικήματα της απιστίας και της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης.

    Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, αν διαπιστωθεί η διάπραξη του αδικήματος της παραβίασης δικαστικής απόφασης από τους εργαζόμενους, τότε προβλέπεται ακόμη και απόλυσή τους.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ,ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΝΑ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΕΥΤΕΛΟΥΣ ΤΙΜΗΜΑΤΟΣ ΣΕ "ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ"

    ΚΑΤΑΡΓΟΥN ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥN ΙΔΙΩΤΙΚΑ OΛΙΓΟ-ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση