GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελεύθεροι αστυνομικοί του κυκλώματος ναρκωτικών...

Στην δ' ειδική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης απολογήθηκαν άλλοι δύο αστυνομικοί, οι οποίοι κατηγορούνται για εμπλοκή στο πολυμελές κύκλωμα ...

Στην δ' ειδική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης απολογήθηκαν άλλοι δύο αστυνομικοί, οι οποίοι κατηγορούνται για εμπλοκή στο πολυμελές κύκλωμα εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε πριν από λίγο καιρό από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για υπαρχιφύλακα του Τμήματος Ασφαλείας Πλ. Δημοκρατίας και τον διοικητή του ίδιου Τμήματος, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τις πράξεις της άμεσης συνέργειας σε εγκληματική οργάνωση και της κατάχρησης εξουσίας. Ο πρώτος φέρεται ότι συνέλαβε καθ' υπόδειξιν του κυκλώματος αλλοδαπό για διακίνηση ηρωίνης, ενώ σε παρόμοια υπόθεση εμπλέκεται και ο δεύτερος.
Απολογούμενοι οι δύο αστυνομικοί φέρονται να αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους καταλογίζονται, υποστηρίζοντας ότι εκτελούσαν υπηρεσιακά καθήκοντα.
Εισαγγελέας και ανακρίτρια, με σύμφωνη γνώμη, τους άφησαν ελεύθερους. Στον υπαρχιφύλακα επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι και χρηματική εγγύηση 3.000 ευρώ, ενώ ο αξιωματικός αφέθηκε ελεύθερος άνευ όρων.
Την ίδια ώρα, απολογήθηκε κι ένας δικηγόρος, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με όρους.
Ήδη για την παραπάνω υπόθεση κρίθηκαν προφυλακιστέοι τέσσερις αστυνομικοί, οι δύο διοικητές τής δίωξης ναρκωτικών Βόλου και Αγρινίου και δύο αρχιφύλακες. Τις επόμενες μέρες θα λογοδοτήσει ενώπιον της ανακρίτριας κι ένας αξιωματικός που παλιότερα υπηρετούσε στη δίωξη ναρκωτικών Θεσσαλονίκης και φέρεται να έπαιρνε «μίζα» από τα μέλη του κυκλώματος.
Πηγή:ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση