GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί απολύθηκε η Ελεονώρα Μελέτη;

Τον λόγο που απολύθηκε από το...


Τον λόγο που απολύθηκε από το...
site στο οποίο εργαζόταν η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της στο "Πρώτο Θέμα", η πρώην διευθύντριά της Νίκη Κάρτσωνα.
Συγκεκριμένα σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν λόγος της απομάκρυνσής της ήταν ότι ανέβαζε στην στήλη της ήδη δημοσιευμένα κείμενα, αλλάζοντας απλώς την ημερομηνία απάντησε: "Είναι αλήθεια. Από καιρό είχαμε τις υποψίες μας, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν όταν μας έδωσε τα links μία αναγνώστρια. Βλέπεις ο κόσμος δεν ξεχνάει. Εγώ θα μείνω στο γεγονός ότι η Ελεονώρα Μελέτη, όταν ξεκινήσαμε ήταν μαζί μας, αμειβόταν πάρα πολύ καλά και θα τονίσω πως οφείλουμε να σεβόμαστε τον άνθρωπο που μας δίνει χρήματα - και πάνω από όλα τον εαυτό μας.
Όσοι γράφουν, δε, οφείλουν να σέβονται επιπλέον και τον κόσμο στον οποίο απευθύνονται και να μην τον περνάνε για χαζό... Πέρα από όλο αυτό που έγινε, με ενόχλησε πάρα πολύ ότι την επόμενη ημέρα από την διακοπή της συνεργασίας μας, η πρώτη διαφήμιση στην εκπομπή της, ήταν για ανταγωνιστικό γυναικείο site. Το βρήκα πολύ μικρό και απέραντα παιδιάστικο. Μία ανώριμη συμπεριφορά για μία θέση στην οποία βρέθηκε από δικό της λάθος".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση