GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μέσι, Ινιέστα ή Ρονάλντο;

Μέσι, Ινιέστα ή Ρονάλντο; Απόψε στη Ζυρίχη, στο καθιερωμένο γκαλά της FIFA, θα απονεμηθεί η "Χρυσή Μπάλα" για το 2012. Ο Λι...

Μέσι, Ινιέστα ή Ρονάλντο;

Απόψε στη Ζυρίχη, στο καθιερωμένο γκαλά της FIFA, θα απονεμηθεί η "Χρυσή Μπάλα" για το 2012.
Ο Λιονέλ Μέσι είναι το ακλόνητο φαβορί για να παραλάβει την τέταρτη συνεχόμενη «Χρυσή Μπάλα» της καριέρας του.
Την τριάδα συμπληρώνουν οι Αντρές Ινιέστα και Κριστιάνο Ρονάλντο.Ο Μέσι είναι για έκτη συνεχόμενη φορά στην τελική τριάδα, ο Ρονάλντο για πέμπτη σερί φορά ενώ ο Ινιέστα για δεύτερη φορά στην καριέρα του μετά από εκείνη του 2010 όταν ήταν δεύτερος πίσω από τον Αργεντίνο συμπαίκτη του στη Μπαρτσελόνα.
Πέρα από τη «Χρυσή Μπάλα», όμως, στο «Zurich Kongresshaus» της Ζυρίχης στην Ελβετία, θα απονεμηθεί και το βραβείο για τον καλύτερο προπονητή της περσινής χρονιάς, με τους Βιθέντε ντελ Μπόσκε, Ζοσέ Μουρίνιο και Πέπ Γκουαρντιόλα να είναι στην τελική τριάδα.
Θα αναδειχθεί και το καλύτερο γκολ του 2012 με τους Νεϊμάρ της Σάντος, Ρανταμέλ Φαλκάο της Ατλέτικο Μαδρίτης και Μίροσλαβ Στοχ της Φενέρμπαχτσε, να είναι οι βασικοί υποψήφιοι για το βραβείο που φέρει το όνομα του αείμνηστου Φέρεντς Πούσκας.
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση