GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και στο Μαυροβούνιο ο Ντεπαρντιέ...

Ο διάσημος Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό εξαιτίας της απόφασής ...

Ο διάσημος Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό εξαιτίας της απόφασής του να εγκαταλείψει τη Γαλλία και να λάβει ρωσικό διαβατήριο, φέρεται να πραγματοποιεί επίσκεψη στο Μαυροβούνιο, όπως δήλωσε πηγή της αστυνομίας της Ποντγκόριτσας που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε η συγκεκριμένη πηγή στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP, ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ πέρασε μία- δύο ώρες σε ξενοδοχείο της Μπούντβα, του φημισμένου αυτού θερέτρου του Μαυροβουνίου, ενώ αναμένεται να συναντηθεί και με τον πρωθυπουργό της βαλκανικής αυτής χώρας Μίλο Τζουκάνοβιτς.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο διάσημος Γάλλος ηθοποιός βρίσκεται στο Μαυροβούνιο για δουλειές που σχετίζονται με την αγορά ακινήτων.

1 σχόλιο

  1. ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ.

    ΑΡΧΙΔΙΑ ΓΑΛΛΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση