GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Λυκουρέντζος για τις συνενώσεις των νοσοκομείων...

Αποφασιστικά βήματα στην κατεύθυνση των αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων έχει κάνει το υπουργείο Υγείας με την έναρξη του νέου έτους, υποστ...

Αποφασιστικά βήματα στην κατεύθυνση των αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων έχει κάνει το υπουργείο Υγείας με την έναρξη του νέου έτους, υποστηρίζει ο Ανδρέας Λυκουρέντζος.
Στο περιθώριο της συνάντησης του Υπουργού Υγείας με τον Διοικητή και τους Υποδιοικητές της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας, καθώς και τους διοικητές των υπαγομένων σε αυτή νοσοκομείων, παρουσία του Γενικού Γραμματέα, κ. Πελοπίδα Καλλίρη, ο Ανδρέας Λυκουρέντζος τόνισε ότι οι συνενώσεις των νοσοκομειακών μονάδων, αποτελούν ήδη πραγματικότητα:
«Στο Υπουργείο Υγείας με την έναρξη του νέου έτους κάναμε ένα αποφασιστικό βήμα στην κατεύθυνση των αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων. Οι συνενώσεις των νοσοκομειακών μονάδων αποτελούν πραγματικότητα. Ήδη, τα νέα νομικά πρόσωπα έχουν αποκτήσει τυπική νομιμοποίηση και είναι σε εξέλιξη οι διαδικασίες των διοικητικών αλλαγών».
Ο Υπουργός Υγείας, υποστήριξε ότι «παράλληλα, με τις συνενώσεις 661 κλινικών και τμημάτων αξιοποιείται πλήρως το επιστημονικό δυναμικό, ιατρικό και νοσηλευτικό και αξιοποιείται πλήρως το διοικητικό προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας».
Τέλος, σχολίασε ότι το Υπουργείο παρακολουθεί από κοντά την υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων με ανοιχτή σκέψη και σε συνεργασία με τις διοικήσεις των νοσοκομείων, με τη βούληση να αντιμετωπιστούν οι οποιεσδήποτε τυχόν στρεβλώσεις και αδυναμίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση