GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τροχαίο με αστυνομικό της ΔΙΑΣ...

Ένας επιπόλαιος και βιαστικός ελιγμός γυναίκας οδηγού, λίγο έλλειψε να στοιχίσει τη ζωή ενός μοτοσικλετιστή της ομάδας ΔΙΑΣ. Συγκεκριμέ...

Ένας επιπόλαιος και βιαστικός ελιγμός γυναίκας οδηγού, λίγο έλλειψε να στοιχίσει τη ζωή ενός μοτοσικλετιστή της ομάδας ΔΙΑΣ.

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι επί της οδού Ιπποκράτους στη Βούλα, λίγα μέτρα μακρία από την είσοδο του Ασκληπείου νοσοκομείου, αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, έπεσε θύμα τροχαίου, όταν μία οδηγός επιχείρησε να κάνει παράνομα, επί τόπου (!) ανάστροφη στον πολυσύχναστο δρόμο.


Η μηχανή που οδηγούσε ο αστυνομικός καρφώθηκε στην πόρτα του ΙΧ μάρκας ΤΟΥΟΤΑ, με αποτέλεσμα ο νεαρός άνδρας να εκτιναχτεί στον αέρα και να βρεθεί στο έδαφος αρκετά μετρά μακριά από το σημείο του ατυχήματος.



Κάτοικοι αλλά και καταστηματάρχες της περιοχής, ακούγοντας τον θόρυβο της πρόσκρουσης, έσπευσαν στο σημείο για να βοηθήσουν τον άτυχο αστυνομικό, ο οποίος δεν έχασε τις αισθήσεις του.

Οι κάτοικοι ειδοποίησαν ασθενοφόρο που έφτασε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, αφού το ατύχημα έγινε έξω ακριβώς από το Ασκληπιείο της Βούλας.


Ο τραυματίας μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο και συμφώνα πάντα με τους θεράποντες ιατρούς δε διατρέχει κανένα κίνδυνο.

Η οδηγός που στο αυτοκίνητο είχε και το ανήλικο παιδί της, υπέστη ισχυρό σοκ.

Πηγή: vimaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση