GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συνάντηση Παπούλια-Λιλλήκα...

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, τον κ.Γιώργο Λιλλήκα, υποψήφιο για την Προεδρία της Κυπριακή...

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, τον κ.Γιώργο Λιλλήκα, υποψήφιο για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, συνομίλησε με τον κ. Λιλλήκα για την κατάσταση που επικρατεί στην Κύπρο και τις επερχόμενες εκλογές, ενώ τόνισε για μία ακόμα φορά, ότι ο ελληνικός λαός υποφέρει από την κρίση και πως θα πρέπει να υπάρξει κάποιου είδους ανάκαμψη μέσα στο 2013.
Ακολουθούν οι διάλογοι:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Καλωσορίσατε. Τι κάνετε στο νησί; Ετοιμάζεστε;
Γ.ΛΙΛΛΗΚΑΣ: Την τελευταία φορά ανησυχούσαμε για το Μνημόνιο της Ελλάδας με την τρόϊκα, κύριε Πρόεδρε. Τώρα ανησυχούμε και για το υπόλοιπο κομμάτι του Ελληνισμού, για το κυπριακό Μνημόνιο με την τρόϊκα. Σας ακολουθούμε κατά πόδας... Μόνο που φοβάμαι ότι στην περίπτωσή μας μπορεί τα πράγματα να γίνουν και χειρότερα απ’ότι είναι στην Ελλάδα, αν δεν κάνουμε κάποιες έξυπνες κινήσεις τώρα.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μάλιστα. Τώρα έχετε και τις εκλογές. Πώς είναι η κατάσταση;
Γ.ΛΙΛΛΗΚΑΣ: Πάρα πολύ καλή. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος από την αντίδραση των πολιτών. Συμβαίνει κάτι που δεν ξανασυνέβη ποτέ στην Κύπρο: ένας ανεξάρτητος υποψήφιος να διεκδικεί να περάσει στον δεύτερο γύρο, με προοπτικές νίκης στον δεύτερο γύρο. Αυτό είναι για την Κύπρο, που οι πολίτες ήταν συνήθως στα κομματικά στεγανά, είναι κάτι πρωτοφανές. Όπως το αποκαλούμε, είναι ‘ειρηνική επανάσταση των πολιτών’ αυτό που γίνεται. Αυτό είναι θετικό.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σας ικανοποιεί. Τρέχετε...
Γ.ΛΙΛΛΗΚΑΣ: Σίγουρα τρέχω. Έχω χάσει 18 κιλά στην προεκλογική εκστρατεία. Η Ελλάδα πώς πάει;
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αγωνιζόμαστε. Κάτι κινείται. Ο ελληνικός λαός υποφέρει και νομίζω ότι μέσα στο 2013 πρέπει να αρχίσει να υπάρχει μία ανάκαμψη.
Γ.ΛΙΛΛΗΚΑΣ: Ο Ελληνισμός τα κατάφερνε πάντα και σε πιο δύσκολες συνθήκες.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Έτσι είναι.-



1 σχόλιο

  1. παπουλια μια φορα δοσιλογος για παντα δοσιλογος αντε ψοφα γερμανοτσολια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση