GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσαγωγές από την επιχείρηση της ΕΛΑΣ

Προσαγωγές από την επιχείρηση της ΕΛΑΣ Δεκάδες προσαγωγές πραγματοποίησε η αστυνομία κατά τη διάρκεια επιχείρησης για την αντιμετώπιση ...

Προσαγωγές από την επιχείρηση της ΕΛΑΣ

Δεκάδες προσαγωγές πραγματοποίησε η αστυνομία κατά τη διάρκεια επιχείρησης για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του αρχαιολογικού μουσείου και στις οδούς Τοσίτσα και Στουρνάρη. Συνολικά έχουν προσεχθεί 26 αλλοδαποί για τους οποίους εξετάζεται το νόμιμο παραμονής τους στη χώρα.

Διαβαστώ επίσης:
Τώρα: Αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια
Πηγη: enikos.gr

1 σχόλιο

  1. Υπάρχουν ανάμεσά μας άνθρωποι που, παλιότερα, είχαν επευφημίσει τον Τριανταφυλλίδη και τον ανηψιό του, τον Ανδρέα Παπανδρέου και τον ΓΑΠα, τον Σημίτη και σήμερα χειροκροτούν τον Σα(χλα)μαρά.

    Αυτό σημαίνει ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι ή είναι εντελώς ηλίθιοι ή γνωρίζουν πολύ καλά πιο είναι το συμφέρον τους και κάνουν οτιδήποτε για να το πετύχουν.

    Τέτοιοι άνθρωποι είναι και οι μπάτσοι. Είναι δηλαδή, είτε ηλίθιοι - το πιθανότερο - είτε γνωρίζουν πολύ καλά το συμφέρον τους. Το οποίο στην προκείμενη περίπτωση συνοψίζεται στο "πώς θα βγάλουμε περισσότερα χρήματα;" Γι' αυτό συχνά, εκτός από τη δουλειά του μπάτσου, κάνουν κι αυτή του μπράβου, του μαστρωπού, του εμπόρου λευκής ή άλλου χρώματος σάρκας, του απαλλοτριωτή ξένων περιουσιών, του κουραδόμαγκα και του εμπόρου ναρκωτικών.

    Οι μπάτσοι που δεν κάνουν δεύτερη δουλειά, θαυμάζουν τους συναδέλφους τους που κάνουν κι άλλη δουλειά. Πιο πολύ όμως, κατάλαβα σήμερα, θαυμάζουν τους συναδέλφους τους που είναι και έμποροι ναρκωτικών. Γι' αυτό όταν οδηγήθηκαν στο δικαστήριο σήμερα οι μπάτσοι που συνέλαβαν για εμπόριο ναρκωτικών, οι συνάδελφοί τους που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστήριο, τους επεφύλαξαν υποδοχή ηρώων.

    Επικεφαλής αυτών των ανθρώπων στο υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ είναι ο Δένδιας. Αυτός που θα έκανε μήνυση στον Guardian. Αυτό εξηγεί όλα τα παραπάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση