GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαξίμου:Δεν προκύπτουν ποινικές ευθύνες για Βενιζέλο

Μαξίμου:Δεν προκύπτουν ποινικές ευθύνες για Βενιζέλο Δεν προκύπτει από πουθενά ένδειξη ποινικών ευθυνών για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, εκτι...

Μαξίμου:Δεν προκύπτουν ποινικές ευθύνες για Βενιζέλο

Δεν προκύπτει από πουθενά ένδειξη ποινικών ευθυνών για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, εκτιμούν συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, σύμφωνα με το MEGA, έπειτα και από την συνέντευξη του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην κρατική τηλεόραση, καθώς ο πρώην υπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι δεν ενημέρωσε τον κ. Βενιζέλο για τη «λίστα Λαγκάρντ».
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η κυβέρνηση θα κινηθεί στην κατεύθυνση της αλλαγής του νόμου περί ευθύνης υπουργών, εξαντλώντας τις δυνατότητες της Βουλής. Ωστόσο, οι κινήσεις αυτές θα ξεκινήσουν μόλις τελειώσει η διερεύνηση της υπόθεσης της «λίστας Λαγκάρντ».
Από την πλευρά τους οι Γερμανοί, σύμφωνα με το MEGA, φαίνεται να θεωρούν «ατυχή» τον χειρισμό που έγινε με τη «λίστα Λαγκάρντ», ωστόσο, πηγές από την ελληνική πλευρά τονίζουν ότι δεν έγινε λόγος σε αυτό το θέμα κατά τη συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με την Άνγκελα Μέρκελ.
Ο Πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, διαβεβαίωσε την γερμανίδα καγκελάριο ότι θα υπάρχει μηδενική ανοχή στη φοροδιαφυγή, ενώ συνεργάτες του κ. Σαμαρά ανέφεραν ότι στόχος είναι να υπάρξουν γρήγορα, και σύμφωνα με το νόμο, αυξημένα φορολογικά έσοδα.


Διαβάστε επίσης:
«Ο χειρισμός με τη λίστα δεν ήταν σωστός»

Πηγη: enikos.gr

7 σχόλια

  1. ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΟΥ ΠΑΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΕΣΤΗΚΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΔΙΣ ΑΠΟ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @12.38

    ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙ ΛΕΣ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απομακρύνθηκαν οι άπλυτοι από τη Βίλα Αμαλία -Παραδόθηκαν σαν τις κότες.

    Οι αστυνομικοί μπήκαν μέσα στο κτήριο για να απομακρύνουν τους καταληψίες, οι οποίοι μεταφέρονται στη ΓΑΔΑ. Οι καταληψίες δεν προέβαλαν αντίσταση.

    δλδ. στην γλώσα τους. ΤΟΝ.....ΜΠΟΥΛΟ και πάλι

    "Καροτσάκι" από τη Βίλλα Αμαλία κατευθείαν στη ΓΑΔΑ οι άπλυτοι του ΣΥΡΙΖΑ-Indymedia

    Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο καλύπτει άπλυτους-καταληψίες αλλά τους οργανώνει κιόλας..

    Δεν χρειάζεται μεγαλύτερη απόδειξη από τα tweets της επίσημης ιστοσελίδας του ΣΥΡΙΖΑ,
    για να καταλάβει κανείς ποιος οργανώνει τις καταλήψεις και υποκινεί τους μπαχαλάκηδες:

    "Οι ..τυχοδιώκτες παίζουν
    ή είναι
    αμετανόητοι Εγκληματίες".

    Γιος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην κατάληψη της «Βίλας Αμαλία».

    Μαντέψτε ποιου;

    Ο Βουλευτής αποχώρησε εσπευσμένα από το κανάλι που ήταν καλεσμένος για να πάει στο χώρο της κατάληψης

    Ανάμεσα στους καταληψίες που εισέβαλαν σήμερα το πρωί στη «Βίλα Αμαλία», σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr ήταν και ο γιος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διώτης αθωώνει Βενιζέλο: Πήρα τη λίστα με τρία ονόματα λιγότερα.

    Ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ι. Διώτης, όταν επεχείρησε να μπλέξει το όνομα του ο Γ. Παπαπακωνσταντίνου , έστειλε ένα μήνυμα μέσω … τρίτων:

    «Μην παίζετε μαζί μου».
    Προφανώς κάποιοι δεν άκουσαν ή … παράκουσαν με αποτέλεσμα το σημερινό δημοσίευμα της Καθημερινής στο οποίο αναφέρεται ότι ο Διώτης παρέλαβε τη λίστα Λαγκάρντ από τον Παπακωνσταντίνου με τρία ονόματα λιγότερα !

    Δηλαδή , από τότε , από το καλοκαίρι του 2011 , τα ονόματα των συγγενών του πρώην υπουργού είχαν εξαφανιστεί από τη λίστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν σας βασταει ας πειτε οτι εχει εστω και πολιτικες ευθυνες ο στυλοβατης που σας εκανε κυβερνηση και τον Σαμαρα Προθυπουργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΖΙ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΑΝΤΑΜΑ ΑΘΩΩΝΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση