GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος (και γιατί) "ζυμώνει" βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να ψηφίσουν ...παραπομπή του Βενιζέλου!

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.  ΜΟΝΟ στο PRESS-GR.   Περίεργες παρασκηνιακές "κινήσεις" παρατηρούνται, σύμφωνα με πληροφορίες...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. 
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR. 

Περίεργες παρασκηνιακές "κινήσεις" παρατηρούνται, σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ώρες στο χώρο του ΠΑΣΟΚ. Ένα από τα παλαιά στελέχη του, που παραμένει εντός των κομματικών τειχών, φέρεται να προσπαθεί να "ζυμώσει" ορισμένους βουλευτές του να ψηφίσουν -κατά τη μυστική ψηφοφορία την επόμενη εβδομάδα για την προανακριτική- υπέρ της παραπομπής Βενιζέλου!
Τα επιχειρήματα που τους λέει είναι διάφορα αλλά δεν μπορεί να κρύψει το ενδιαφέρον του να προκύψει άμεσα θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ για να γίνει αυτός αρχηγός, τώρα που οι άλλοι βασικοί "ανταγωνιστές" έχουν βρεθεί εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας. 
Η προσπάθειά του φαίνεται να έχει, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, μηδαμινά αποτελέσματα. Ωστόσο ίσως αυτό αποδειχτεί μια καλή αφορμή και για ένα τελικό "ξεκαθάρισμα" με φόντο τη λίστα Λαγκάρντ και όσα συνθέτουν το πραγματικό παρασκήνιο της.

5 σχόλια

  1. Περίεργες παρασκηνιακες κινησεις. Πουστης "δημοσιογραφος" πιαστηκε να γαμιεται με πακιστανο κατω απο την Ιπποκρατους. Το θεαμα παρακολουθουσε ιδιος ο Βενιζελος. Ισως αυτό αποδειχτεί μια καλή αφορμή και για ένα τελικό "ξεκαθάρισμα" με φόντο τα πουστωνια που γλυφουν την πουτσα του Βαγγελη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Χρυσοχοίδης προφανώς, τι κερδίζω; Σιγά το κουίζ, δεν έμεινε και κανένας άλλος. Πάντως πολύ το χαίρομαι που διαλύονται, αλλά ξέρω ότι ετοιμάζονται ήδη τα αποκόμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, οπότε πάλι στα ίδια θα είμαστε, αν δεν ξυπνήσει ο κόσμος, οι ίδιοι θα μας κυβερνάνε δυστυχώς πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 11:18
    Κερδίζεις τα παπάρια μου. Δεν καταλαβες βρε μαλακα οτι είναι στημένο το δημοσιευμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στα αρχίδια μου για το δημοσίευμα, εγώ σπάω πλάκα μαζί σας. Δεν πάτε να διαλυθείτε μια ώρα αρχύτερα να ησυχάσουμε, κωλοτροκτικά. Κάλο ψώφο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εντάξει το καταλάβαμε το ΠΑΤΈ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΌ ΚΟΥΚΟΎΛΟΜΑ...Ν.Δ+ΠΑΣΟΚ+ΡΥΜΑΔ..

    Όταν βγαίνει από το πρωί μέχρι το βράδυ και σε υπερσιτίζονται ΤΟ Βενιζέλο ο ΑΔΩΝΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ...Και καλά αυτός είναι ένα πολιτικό ΠΛΟΎΣΙΟ ΜΕΝ ΠΤΏΜΑ, αλλά αυτοί οι σοσιαλιστές τάχα βουλευτές του που σου έχουν απομείνει τι ΚΆΝΟΥΝ;

    {ΆΛΛΟΙ ΛΈΝΕ: ότι τους απειλή με τους μπράβοι του... άλλοι λένε ότι οι μυστικές υπηρεσίες που σας στηρίζουν {γιατί δεν σε στηρίζουν ΟΛΕΣ} ότι απειλούν τους βουλευτές του ΠΡΏΗΝ--ΠΑΣΟΚ..}

    Δεν ξέρω τι είναι αλήθεια και τι ΟΧΙ , ένα ξέρω ότι ΦΟΒΆΣΤΕ τον λαό που υποτίθεται ότι κυβερνάτε , ρε μπαγάσες δεν μπορείτε να πάτε ούτε για κατούρημα χωρίς μπράβους-μπάτσους σας ..ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΜΟΥ προκαλεί μια ευχάριστη ανθρώπινη αίσθηση .. ΕΊΣΤΑΙ ΦΥΛΑΚΉ ΗΛΊΘΙΟΙ..

    ΜΙΑ ΦΥΛΑΚΉ ΠΟΥ σας έκλεισαν μέσα αυτοί που αυτοκτόνησαν, αυτοί που πεινάνε, αυτοί που κρυώνουν, αυτοί που πεθαίνουν χωρίς φάρμακα,οι νέοι που βλέπουν το μαύρο μέλλων τους, αυτοί που απολύονται, αυτοί που εργάζονται απλήρωτοι ,,, ΑΛΉΘΕΙΆ ΌΛΟΙ σας της άθλιας τρικοματηκης ψεύτικης κυβέρνηση σας ΤΙ ΠΕΡΙΜΈΝΕΤΕ να έχετε καλύτερη τύχη από τον ΑΚΗ; τον Μαντελη; τον Ζαχοπουλο; ; ΕΊΣΤΑΙ ΕΝΟΧΟΙ..

    Μας λέγατε οτι ο Λογαριασμός του ΑΚΗ ότι ήταν τηλεφωνικό νούμερο, είσται ένοχοι γιατί κλέψατε υπέρ τον Τραπεζιτών με το περίφημο και τον ΠΑΤΏ ΤΟΥ ΒΑΡΕΛΙΟΎ ΤΟΥ Βενιζέλου το PSI τα χρήματα του Ελληνικού ΛΑΟΎ, είσται ένοχοι γιατί είσται διαπλεκόμενοι με την μαύρη προπαγάνδα σας όταν χωρίζατε έναν ΛΑΌ σε μπλε και πράσινα καφενεία, κλέφτες της ΨΉΦΟΥ του Ελληνικού ΛΑΟΥ με τα προεκλογικά προγράμματα ΣΑΣ, είστε ΌΛΟΙ ένοχοι σε ότι χυδαίο ΈΧΕΙ ΣΥΜΒΕΊ και συμβαίνει στην χώρα ΜΟΥ...Μας φέρατε την εφεδρεία σας τα ES ES της χρυσής αυγής, μας φέρατε πόνο και δυστυχία ξέροντας ότι αναπτύξει δεν θα ΥΠΆΡΞΕΙ ΠΟΤΈ όταν το κεφαλαίο μπορεί να φεύγει ΑΝΕΞΈΛΕΓΚΤΑ από το ένα μέρος του κόσμου στο ΑΛΛΟ... ΌΛΑ ΤΑ ΞΈΡΕΤΕ και εσείς και οι διαφημιζόμενοι φιλάνθρωποι σας { ΣΚΑΙ-ΜΕΚΑ- Μ.Κ.Ο}

    Όσες αθωωτικές αποφάσεις να βγάλετε μεταξύ σας υπέρ σας, όσες νομικές μπουγάδες και να κάνετε μεταξύ σας.. Στην συνείδηση του Εξαθλιωμένου κόσμου είστε καταδικασμένοι εις ΘΑ-ΝΑ-ΤΟ..


    ΜΕΛΛΟΘΆΝΑΤΟΣ ΌΛΩΝ ΣΑΣ..

    Μπούντζουκας Τηλέμαχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση