GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βιβλιοθηκάριος σχολείου στη φυλακή για σεξ με ανήλικους μαθητές

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η υπόθεση της Χάιντι Χάιρ, μιας βιβλιοθηκάριου σε γυμνάσιο του Όρεγκον, η οποία καταδικάστηκε σε δύο χρόνια ...

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η υπόθεση της Χάιντι Χάιρ, μιας βιβλιοθηκάριου σε γυμνάσιο του Όρεγκον, η οποία καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκισης λόγω..των σεξουαλικών σχέσεων που διατηρούσε με ανήλικους μαθητές του σχολείου! Η 52χρονη γυναίκα, η οποία μάλιστα είναι παντρεμένη και έχει παιδιά, παραδέχθηκε την ενοχή της στο δικαστήριο και δήλωσε πως έχει αγοράσει κατά καιρούς ακόμα και οξυκωδόνη (ισχυρό ναρκωτικό κατά του πόνου) από τους μαθητές με τους οποίους διατηρούσε σχέση.
Σύμφωνα με το koolnews.gr, η εισαγγελέας που ανέλαβε την υπόθεση φέρεται να είπε στο δικαστήριο πως η Χάιντι «έστελνε σεξουαλικά μηνύματα με μαθητές όλες τις ώρες της ημέρας». Με τη σειρά της, η 52χρονη κατηγορούμενη ξέσπασε σε κλάματα την ώρα της εκδίκασης της υπόθεσής της, και παρακάλεσε τη δικαστή να δείξει έλεος, λέγοντας: «Δεν μπορώ να εκφράσω το πόσο μετανιωμένη νιώθω για τους ανθρώπους που πλήγωσα με την αυτοκαταστροφική μου συμπεριφορά».
Οι συνάδελφοι της βιβλιοθηκάριου, καθώς και πολλοί γονείς παιδιών του γυμνασίου South Albany High School στο οποίο δούλευε η Χάιρ, εξέφρασαν δημόσια την απέχθειά τους για τις πράξεις της γυναίκας, με μια οργισμένη μητέρα, ο γιος της οποίας είχε παρενοχληθεί από την Χάιρ με αποτέλεσμα να αναπτύξει πρόβλημα αλκοολισμού, να δηλώνει χαρακτηριστικά: «Ήταν απλά ένα παιχνίδι για εκείνη. Αυτό που έκανε είναι τραυματικό για όλους όσοι συμμετείχαν. Η λέξη «προδοσία» μου έρχεται στο μυαλό».

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση