GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πετράκος: Να υπογράφουν από το Βερολίνο...

Πετράκος:Να υπογράφουν από το Βερολίνο Μέχρι τη βουλή έφτασε το ΦΕΚ που περιλαμβάνει το προεδρικό διάταγμα που υπογράφεται από τον Πρόεδ...

Πετράκος:Να υπογράφουν από το Βερολίνο
Μέχρι τη βουλή έφτασε το ΦΕΚ που περιλαμβάνει το προεδρικό διάταγμα που υπογράφεται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια  και στο οποίο ως τόπος υπογραφής αναγράφεται το Βερολίνο!

"Θεωρώ ντροπή αυτό που γίνεται και το καταθέτω στα πρακτικά. Όταν κάνουν αντιγραφές, τουλάχιστον να μην υπογράφουν από το Βερολίνο", είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αθανάσιος Πετράκος που έφερε το θέμα στη βουλή.


3 σχόλια

  1. Μια χαρά είναι το ΦΕΚ που έστειλε ο Παπούλιας από το... Βερολίνο

    Συζητήσεις έχει προκαλέσει το «λάθος» που έγινε στη δημοσίευση ενός Προεδρικού Διατάγματος στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως από το Εθνικό Τυπογραφείο.

    Συγκεκριμένα, στο ΦΕΚ Α3 με ημερομηνία υπογραφής τις 7 Ιανουαρίου 2013, φέρεται ως τόπος υπογραφής του Φύλλου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους αρμόδιους υπουργούς και υφυπουργούς το Βερολίνο και όχι η Αθήνα.

    Στο ΦΕΚ βέβαια, δεν περιλαμβάνονται κάποιες μνημονιακές επιταγές για μεταρρυθμίσεις, αλλά ο «καθορισμός βαθμίδων επαγγελματικών προσόντων για την επαγγελματική δραστηριότητα της εκτέλεσης συντήρησης, επισκευής και επιτήρησης της λειτουργίας ψυκτικών εγκαταστάσεων και προϋποθέσεις για την άσκηση της δραστηριότητας αυτής από φυσικά πρόσωπα».

    Φυσικά δεν πρόκειται για λάθος, αλλά για σωστή κίνηση καθώς το Προεδρικό Διάταγμα υπογράφεται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όπου βρίσκεται εκείνος τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

    Έτσι και έγινε καθώς ο Κάρολος Παπούλιας στις αρχές του έτους βρέθηκε στο Βερολίνο καλεσμένος από τον Γερμανό ομόλογό του.

    iefimerida.gr

    ** Αί σιχτιρ πια ζώωωωωωωωωααα
    κοπριές του Διαδικτύου
    πάιξτε με το πουλί σας ρε ζώα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προφανώς εσύ τον παίζεις άγρια όλη μέρα.
    ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ.
    Τόσο πολύ βιαζόταν?
    Ηθελε η πουτάνα να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την άφησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ και χρόνια πολλά έχουμε μπλέξει με κοινούς απατεώνες, είναι γεγονός αναμφισβήτητο και αντί να έχουμε βγεί στους δρόμους και να τους περιποιηθούμε, όπως κάνουν οι περήφανοι λαοί, γράφουμε όλοι μας σχολιάκια με ψευδώνυμο.

    Kρίμα πατριώτες ούτε το όνομά σας δεν τολμάμε να πείτε , κάντε το μικρό και αξιοπρεπές βήμα και πείτε επώνυμα την άποψή σας, το δίκιο είναι με το μέρος μας, έλεος τι θα μας κάνουν, νταντά; κι'αλλο!!!!!!

    Η Ο.Π.Λ.Α δεν έχει καμιά σχέση με επιθέσεις σε ντουβάρια και τζαμαρίες ας το προσέξουν οι προβοκάτορες που γράφουν και λένε τα Μ.Μ.Ε για την Ο.Π.Λ.Α ...

    Δεν θα σας κάνουμε την χάρη να λέτε η να γράφετε για εμάς, όταν θα αποφασίσουμε να ακουστούμε , εμείς είμαστε έτοιμοι να θυσιάσουμε την ζωή μας με το ονοματεπώνυμο μας αλλά περνώντας μαζί μας και μερικά τα μπάζα της οικονομικής ελίτ, μαζί με τους πολιτικούς σαχλαμάρες της υποταγής... λέμε για αυτούς τους λένε εύκολα {ΝΑΙ ΣΕ ΌΛΑ} διαλύστε τον Ελληνικό ΛΑΟ…

    Σε κάθε ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΗΛΙΘΙΟΙ πολιτικάντηδες να ξέρετε από αναλογιστικές μελέτες ότι όταν φτάσει στο 31% η ανεργία θα σκάει η ΒΑΛΒΙΔΑ της συνοχής ..

    Ακου τρομοκράτες οι μαλάκες που πυροβολούν τοίχους; η καίνε πόρτες και τα πατζούρια του Σιμεον; !!!! ρε κόψετε της μαλακίες σας όλοι και τα Μ.Μ.Ε με τα παιγνίδια τον μυστικών υπηρεσιών σας και βρείτε μας του υπολογιστές που αντιγραφικέ το ΣΙΝΤΙ και τα στικακια ,και εμείς θα βρούμε από τους σκληρούς δίσκους και της μαδερπορ το τι και πως; Και πόσα αντίγραφα.. ΦΕΡΤΕ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΔΟΕ …ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ… ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ… ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΜΑΤΑ..

    ΕΕΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΝΤΕ ΕΕΕΕ

    Η ΟΠΛΑ.. Μπούντζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση