GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει τις επιθέσεις σε δημοσιογράφους...

Με τον πιό έντονο τρόπο καταδικάζει το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, τα μπαραζ επιθέσεων με εμπρηστικούς μηχανισμούς που δέχθηκαν στα σπίτια τους οι Πέτρ...

Με τον πιό έντονο τρόπο καταδικάζει το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, τα μπαραζ επιθέσεων με εμπρηστικούς μηχανισμούς που δέχθηκαν στα σπίτια τους οι Πέτρος Καρσιώτης, Χρήστος Κώνστας, Αντώνης Λιάρος, Γιώργος Οικονομέας, Αντώνης Σκυλλάκος και η Ευαγγελία Μπαλτζή.
Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:
 «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο το χθεσινό μπαράζ επιθέσεων με εμπρηστικούς μηχανισμούς που δέχθηκαν στα σπίτια τους οι συνάδελφοι Πέτρος Καρσιώτης, Χρήστος Κώνστας, Αντώνης Λιάρος, Γιώργος Οικονομέας, Αντώνης Σκυλλάκος και η σύζυγος του Ευαγγελία Μπαλτατζή.
Οι επιθέσεις αυτές δεν είναι οι μοναδικές. Αποτελούν συνέχεια στη σειρά των βίαιων επιθέσεων, που έχουν στόχο τον δημοσιογραφικό κόσμο και την ενημέρωση.
Οι επιθέσεις αυτές από οποιαδήποτε κέντρα και αν προέρχονται επιχειρούν να φιμώσουν και να χειραγωγήσουν τον Τύπο. Η αντίδραση θα πρέπει να είναι άμεση, γιατί ενέργειες σαν και αυτή πλήττουν τη δημοκρατία και την ελευθεροτυπία.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ συμπαρίσταται στους συναδέλφους. Δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι οι Έλληνες δημοσιογράφοι δεν τρομοκρατούνται, δεν φιμώνονται και θα συνεχίσουν να ασκούν το λειτούργημά τους βασισμένοι στις αξίες και στις παραδόσεις της ελληνικής δημοσιογραφίας. Η «στρατηγική της έντασης» δεν θα περάσει, η δημοκρατία δεν απειλείται».

1 σχόλιο

  1. H Ρειντζερ και οι κένταυροι της Νέας Δημοκρατίας είναι, γιατί τους κόψατε την μάσα.. ΤΡΕΧΆΤΕ ΤΏΡΑ ......Αν άλλα έχεις στοιχεία στον εισαγγελααααααααααααααααααα .. ακούτε ρε ΔΗΜΟΚΤΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση