GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη: Ο Γ. Παπανδρέου φοβάται ότι θα τον "μπλέξουν" με τη λίστα Λαγκάρντ...

Από τον Μάρκο Πολίτη.  MΟΝΟ στο PRESS-GR Έχει πολύ μεγάλη σημασία η συνάντηση που είχαν, περίπου μια ώρα, χθες ο Γιώργος παπανδρέου μ...

Από τον Μάρκο Πολίτη. 
MΟΝΟ στο PRESS-GR
Έχει πολύ μεγάλη σημασία η συνάντηση που είχαν, περίπου μια ώρα, χθες ο Γιώργος παπανδρέου με τον Ευάγγελο Βενιζέλο στην Ιπποκράτους. Παρέμειναν οι δυο τους με εντολή να μην τους διακόψει κανείς - και ήταν, ουσιαστικά, η πρώτη φορά που ο πρώην πρωθυπουργός έκανε τέτοια κίνηση ύστερα από την αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ
Δεν γνωρίζουμε τι συζήτησαν οι δυο τους. Πληροφορίες όμως λένε ότι ο κ. Παπανδρέου ανησυχεί ότι θα εκδηλωθεί προσπάθεια από άλλα κόμματα ή παράγοντες να εμπλακεί ακόμη πιο "πολύ" το όνομά του με τους χειρισμούς που είχαν γίνει (ακόμη και πριν από το 2010!) στο θέμα της λίστας Λαγκάρντ. Δεν αποκλείεται λοιπόν η ανησυχία του αυτή να σχετίζεται με το χθεσινό τετ-α-τετ στην Ιπποκράτους. 

3 σχόλια

  1. Αποκάλυψη: Ο Γ. Παπανδρέου φοβάται ότι θα τον "μπλέξουν" με τη λίστα Λαγκάρντ...

    Ενώ ο ίδιος η mammy και οι δύο άλλοι γασμούλοι είναι αθώοι. Είδικά αυτός, όπως άλλωστε και ο daddy, απλώς προήδρευε...
    Ε ρε Πλαστήρας που σας περιμένε, μουνόσκυλα.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΔΕΝ ΤΑΧΕΣ "ΠΛΑΚΑΚΙΑ" ΜΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΝ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΟΤΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΣΤΗΣΑΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ. ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡ'ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ,ΟΤΙ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ, ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΠΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΦΥΣΙΚΑ, ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΠΟΤΕ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι Πασόκ, τί νεο-Πασόκ; ...
    Τι Τζέφρυ, τι Alexis;

    Τις αποσκευές του για την Ουάσιγκτον και τη Νέα Υόρκη ετοιμάζει ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την πρόσφατη επιστροφή του από τη Λατινική Αμερική.

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει στις 22 Ιανουαρίου στο Ινστιτούτο «Brookings», με θέμα «η Ελλάδα και οι οικονομικές προκλήσεις του μέλλοντος».

    Πρόκειται για φημισμένο think tank από τα «ονόματα» που έχουν διδάξει σ’ αυτό, όπως ο αντιπρόεδρός του και πρώην υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας Κεμάλ Νταρβίς ενώ από ελληνικής πλευράς ομιλίες έχουν πραγματοποιήσει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και η πρώην υπουργός Αννα Διαμαντοπούλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση