GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάγκαλος: Εγκληματική συμμορία ο ΣΥΡΙΖΑ...

Νέα επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την πρόταση προανακριτικής που κατέθεσε για τη διερεύνηση τυχόν ευθυνών και του Ευάγγελου Βενιζέλου, εξα...

Νέα επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την πρόταση προανακριτικής που κατέθεσε για τη διερεύνηση τυχόν ευθυνών και του Ευάγγελου Βενιζέλου, εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.
Μίλησε για αναιδέστατη και ηλίθια αιτίαση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος -όπως χαρακτηριστικά ανέφερε- «αποδεικνύει πόσο εγκληματική συμμορία είναι».
Οσο για την χθεσινή τηλεοπτική εμφάνιση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, είπε ότι αδυνατεί να κατανοήσει το χειρισμό της λίστας από τον πρώην υπουργό Οικονομικών και δήλωσε: "Δεν μπορούμε να κάνουμε τους δικαστές και η κυρία Στάη χθες άσκησε δικαστικά καθήκοντα και εξέτασε τον κ. Παπακωνσταντίνου για πραγματικά γεγονότα, τα οποία θα κρίνει το δικαστήριο".
Σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, ο κ. Πάγκαλος είπε: "Όποιος αναζητεί ποινική ευθύνη πέραν του κ. Παπακωνσταντίνου και των χειρισμών που ενδεχομένως έχει ή δεν έχει κάνει, είναι κακοήθης. Δεν μπορεί επιτέλους η συκοφαντία και η βιαιότητα στην πολιτική μας ζωή να ξεφεύγει αβρόχοις ποσί».
Η ευθύνη του κ. Βενιζέλου είναι καθαρά πολιτική, υποστήριξε, για το ότι δεν διαχώρισε τη νομική διάσταση που έδωσε ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ι. Διώτης (σ.σ. ότι είναι προϊόν υποκλοπής και δεν μπορεί να αξιοποιηθεί) από την πρακτική διάσταση του θέματος (τη διερεύνηση συγκεκριμένων ονομάτων της λίστας).

6 σχόλια

  1. Θα συμφωνήσω γιά πρώτη φορά στην ζωή μου με τον ....φαγωμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγκληματική συμμορία οι ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΔΗΜΑΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πως ζεστένεται ο Πάγκαλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσα ξέρει ο κώλος σου ο χορτάτος παχύδερμο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατι τετοιοι μαλακες φερανε εδω την Ελλαδα.

    Μιλας ρε ξετσιπωτε για εγκληματική οργάνωση εσύ; ρε αχρηστο υποκείμενο που το κομμα σου εχει καταληστεψει τον τόπο που απαοτελειται αποαλαμογια λαδωμενα μιζαρισμενα κλεφτες δανειστές απατεωνες μιλας για εηκληματική οργάνωση χωρις να ντρέπεσαι ρε ξεφτίλα; θα μου πεις και ποιος σου δθινει σημασια ρε πεταμενε του Παγκαλου τα λογια του γαιδαρου οι πορδες.
    Μιλας εσυ ρε πουλημενο τομαρι που ακομα κυνηγας την σημαια των Ιμίων που παρεδωσες τον Οτσαλαν ως κοινός ρουφιανος καταδότης σε ποιους; στους Τουρκους!!! Εχεις ακοματο θρασος ρε κουραδ να μοιλας οταν επι 40 χρονια κοπροσκυλιαζες στην βουλη χωρις να προσφερεις τιποτε σε αυτο τον τοπο ρε κρατικοδίαιτο γουρούνι και μιλας για εεγκληματική οργανωση χωρις ιχνος τσιπας επανω σου ρε ξεφτίλα;

    Αντε να χαθεις απο εδω κλανιαρη κουραδομηχανη χαραμοφαη ξεπεσμενο παρασιτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση