GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απόφαση Μανιτάκη για τις μετατάξεις

Η απόφαση Μανιτάκη για τις μετατάξεις Υπουργική απόφαση με την οποία καθορίζονται τα κριτήρια και ρυθμίζεται η διαδικασία της μετάταξης ...

Η απόφαση Μανιτάκη για τις μετατάξεις
Υπουργική απόφαση με την οποία καθορίζονται τα κριτήρια και ρυθμίζεται η διαδικασία της μετάταξης και μεταφοράς προσωπικού του δημόσιου τομέα, εξέδωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνης Μανιτάκης.
Με τον νέο νόμο, εισάγεται και κατοχυρώνεται η Κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων ως πάγια και διαρκής διαδικασία, με στόχο την ορθολογική κατανομή του προσωπικού και τη βέλτιστη αξιοποίησή του, με πρωταρχικό κριτήριο το συμφέρον της δημόσιας υπηρεσίας.
Παράλληλα ορίζεται η διοικητική διαδικασία και καθορίζονται τα αντικειμενικά κριτήρια, με βάση τα οποία θα υλοποιηθεί η μεταφορά του προσωπικού που πρόκειται να μετακινηθεί για να καλυφθούν ορθολογικά οι πραγματικές ανάγκες των υπηρεσιών καθ’ όλη τη διάρκεια του 2013.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, η συμμετοχή του ΑΣΕΠ, που καταρτίζει τους τελικούς πίνακες Βαθμολογίας, Κατάταξης και Διάθεσης του προσωπικού παρέχει τα εχέγγυα μιας αντικειμενικής και αμερόληπτης διαδικασίας.
Ειδική ρύθμιση γίνεται, όπως σημειώνει το υπουργείο, για τη μετακίνηση του προσωπικού που έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, λόγω κατάργησης της θέσης του, με την οποία λαμβάνεται πρόνοια για την άμεση εργασιακή του αποκατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ

Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση