GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σαμαράς πήγε σινεμά

Ο Σαμαράς πήγε σινεμά Σε κινηματογράφο της Κηφισιάς μαζί με την οικογένειά του πήγε ο Αντώνης Σαμαράς, ένα μόλις 24ωρο προτού αλλάξει ο...

Ο Σαμαράς πήγε σινεμά

Σε κινηματογράφο της Κηφισιάς μαζί με την οικογένειά του πήγε ο Αντώνης Σαμαράς, ένα μόλις 24ωρο προτού αλλάξει ο χρόνος, σύμφωνα με τον «ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ», αναζητώντας την ηρεμία από τις δύσκολες στιγμές που πέρασε τους τελευταίους έξι μήνες.
Ο Πρωθυπουργός παρακολούθησε την ταινία «Παπαδόπουλος & Σία» του Κύπριου σκηνοθέτη Μ. Μάρκου.
Ο κ. Σαμαράς, όπως γράφει ο «ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ» απόλαυσε την ταινία, ενώ πολλοί θεατές αιφνιδιάστηκαν με την παρουσία του στον κινηματογράφο και έσπευσαν να τον χαιρετήσουν και να τον ρωτήσουν για το πώς βλέπει τη νέα χρονιά. Μία κυρία, σηκώθηκε όρθια και άρχισε να... χειροκροτεί τον Πρωθυπουργό στον κινηματογράφο.


Πηγή: ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ
Πηγη: enikos.gr

2 σχόλια

  1. Eξέχουσες προσωπικότητες, σχετικά με την επίσκεψη του Σαμαρά στον κινηματογράφο, δήλωσαν:

    - Στ' @ρχίδι@ μας κι εμάς!
    Κωστής Παλαμάς

    - Στ' @ρχίδι@ μας τα δυό που 'ναι σαν καμπαναριό!
    Πατήρ Σουλπίκιος

    - Σε γαμώ και κόκκινα τα βάφεις!
    Κ.Π. Καβάφης

    ΥΓ Το εθελόδουλο, δουλοπρεπές ελληναριό, δε παρέλειψε να σπεύσει για να χαιρετήσει τον μονόφθαλμο (ναι βρε, αυτόν που βασιλεύει στη χώρα των τυφλών!), ενώ μια μαλακισμένη κυρία σηκώθηκε όρθια και άρχισε να παλαμοκροταεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να της κόψουν τη σύνταξη με το επόμενο μνημόνιο να μάθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση