GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφυγε ο Μητροπολίτης από τον αγιασμό...

Ανεπιθύμητος για τον Μητροπολίτη ήταν ο άνδρας που βούτηξε στο λιμάνι της Ναυπάκτου και έπιασε τον Σταυρό. Σύμφωνα με πληροφορίες του agr...

Ανεπιθύμητος για τον Μητροπολίτη ήταν ο άνδρας που βούτηξε στο λιμάνι της Ναυπάκτου και έπιασε τον Σταυρό. Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, κατά την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού από τον Μητροπολίτη κ. Ιερόθεο, άνδρας που είναι μέλος του Συλλόγου φίλων του Μοναστηρίου Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, με το οποίο η Μητρόπολη Ναυπάκτου έχει χρόνια αντιπαράθεση, κατάφερε να βουτήξει στο λιμάνι της Ναυπάκτου και να πιάσει πρώτος τον Σταυρό.
Μόλις το είδε αυτό ο Μητροπολίτης και ο άνδρας κινήθηκε προς το μέρος του, ο Ιερόθεος, αποχώρησε ενοχλημένος από το σημείο, χωρίς να πάρει τον Σταυρό, αφήνοντας άναυδους επισήμους και πιστούς.
Ο άνδρας, άρχισε να φωνάζει «ντροπή σου» στον Μητροπολίτη και δημιουργήθηκε αναστάτωση με τον πιστό τελικά να δίνει τον Σταυρό σε ένα παιδί.
Πηγή: agrinioipress.gr

3 σχόλια

  1. Μήπως ο τίτλος παραπλανά ;;;

    Έφυγε από το σημείο,δεν πήρε
    από τον συγκεκριμένον τον σταυρό,
    και τον πήρε τελικά από ένα παιδί,
    έχοντας επιστρέψει στη θέση του,
    έτσι κατάλαβα από το κείμενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πάντως κατάλαβα ότι ο Μητροπολίτης όντως θα έπρεπε να ντρέπεται, να ντρέπεται και πάρα πολύ μάλιστα, για αυτό που έκανε. Τι σημαίνει ότι έχει διαφορές με κάποιον και έφυγε από το μυστήριο, δηλαδή την γιορτή των Θοφανίων την κάνει ο μητροπολίτης για τον εαυτό του ή για τον κόσμο. Δηλαδή, αν το Πάσχα ο άνθρωπός που έχει διαφορές ο μητροπολίτης έρθει με την λαμπάδα του να πάρει το άγιον φως ο μητροπολίτης θα διακόψει το μυστήριο δεν θα μοιράσει το φως γιατί ανάμεσα στον κόσμο είναι και αυτός που αντιπαθεί; Που είναι τα κηρύγματα αγάπης που υποτίθεται ότι κάνει ο Μητρόπολη Ναυπάκτου από άμβωνος; Είναι υποκριτής όταν διδάσκει την αγάπη μεταξύ των ανθρώπων; Κάτι τέτοιοι τύποι σαν αυτόν τον μητροπολίτη είναι που μολύνουν την ορθόδοξη εκκλησία και απομακρύνουν τους χριστιανούς. Παπά πήγαινε να μελετήσεις όσα διδάσκεις στον κόσμο μπας και σε φωτίσει ο θεός γιατί ημέρα θεοφανίων εσύ ήσουν συσκοτισμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ναυπάκτου διεκδικούσε από τον καλόγερο της μονής το τεκνό που έπιασε τον σταυρό. Αυτή είναι η ιστορία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση