GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το συγκινητικό βίντεο μίας μητέρας...

Η Τζένιφερ  Τζόνσον, από το Κέηπ Κόραλ της Φλόριντα, γύρισε αυτό το βίντεο προσπαθώντας να συγκεντρώσει χρήματα για μερικές σοβαρές οδοντ...

Η Τζένιφερ  Τζόνσον, από το Κέηπ Κόραλ της Φλόριντα, γύρισε αυτό το βίντεο προσπαθώντας να συγκεντρώσει χρήματα για μερικές σοβαρές οδοντιατρικές επεμβάσεις που έπρεπε να κάνει, πριν υποβληθεί σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς.
Η Τζένιφερ χρησιμοποιώντας flashcards διηγείται την συγκινητική ιστορία της. Πάσχει από μια σπάνιας μορφής νόσο της καρδιάς που ονομάζεται υπερτροφική αποφρακτική καρδιομυοπάθεια. Η διάγνωση ότι πάσχει με την συγκεκριμένη ασθένεια έγινε όταν ήταν πέντε μηνών έγκυος στο δεύτερο παιδί της.
Με αυτό το βίντεο η Τζένιφερ τελικά κατάφερε να βρει τα χρήματα για την οδοντιατρική χειρουργική επέμβαση, αλλά στην συνέχεια δεν τα κατάφερε. Πέθανε λίγες μέρες μετά την εγχείρηση ανοικτής καρδιάς, στις 14 Δεκεμβρίου του 2012. Ο σύζυγος της είναι πλέον αυτός που θα πρέπει να φροντίσει μόνος του τα δυο παιδιά τους, την 3χρονη Μικάιλα και τον μόλις 18 μηνών Μαλικάι.

ΠΗΓΗ:dinfo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση