GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Άγγελε για πάντα Αρειανός"

Ο Άγγελος Τσιπούρας είναι πλέον μόνιμος κάτοικος, στη γειτονιά των αγγέλων. Ο νεαρός μαθητής που «έφυγε» τόσο άδικα και ξαφνικά, βυθίζοντ...

Ο Άγγελος Τσιπούρας είναι πλέον μόνιμος κάτοικος, στη γειτονιά των αγγέλων. Ο νεαρός μαθητής που «έφυγε» τόσο άδικα και ξαφνικά, βυθίζοντας σε απέραντη θλίψη και πόνο όλη την Ελλάδα.
Το στερνό αντίο του απηύθυναν εκατοντάδες κόσμος, ο οποίος συγκεντρώθηκε στον περιβάλλοντα χώρο της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου στο Πλαγιάρι για να χαιρετήσει για τελευταία φορά τον Άγγελο Τσιπούρα. Θλιβερές φιγούρες οι γονείς του Άγγελου. Προσπαθούσαν να πάρουν δύναμη από όλον αυτόν κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό τους.
Η οικογένεια του Άρη παραβρέθηκε σύσσωμη στην κηδεία. Δεν ήταν παρόντες μόνο οι συμπαίκτες του Άγγελου στην Κ17, ήταν σύσσωμη η ομάδα της Κ20, η ανδρική ομάδα με τους περισσότερους παίκτες παρόντες, τα διοικητικά συμβούλια της ΠΑΕ, της Κοινωνίας Μελών, του Ερασιτέχνη, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, με τον αρχηγό της ομάδας μπάσκετ, Αντώνη Ασημακόπουλο. Παλιοί προπονητές του Άγγελου ήταν όλοι εκεί.
Παρόντες και παιδιά από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ με τον Βαγγέλη Πουρλιωτόπουλο παραβρέθηκαν στην τελετή, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως υπήρχαν δεκάδες στεφάνια από τους φορείς του Άρη, από συνδέσμους οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας, αλλά και από οργανωμένους του ΠΑΟΚ (Σ.Φ Μηχανιώνας).
Παρόντες φίλοι και συμμαθητές του Άγγελου, παιδιά με τα οποία μεγάλωσαν μαζί, μοιράστηκαν τα ίδια όνειρα, τις ίδιες αγωνίες. Κρατούσαν όλα από ένα λουλούδι. Το φέρετρο ήταν λευκό και τυλιγμένο με μια σημαία του Άρη.
Πηγή: gazzetta.gr

1 σχόλιο

  1. 16 χρονών απο εγκεφαλικό απο καρδιά κάτι δέν πάει καθόλου καλά στην περίπτωση εκτός άν ο θεός παλάβωσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση