GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρακολουθούσαν τον Καμμένο;...

Στο Αστυνομικό τμήμα της Δάφνης κρατείται αυτή την ώρα ένας αστυνομικός ο οποίος,φέρεται να ακολουθούσε το αυτοκίνητο του Πάνου Καμμένου ...

Στο Αστυνομικό τμήμα της Δάφνης κρατείται αυτή την ώρα ένας αστυνομικός ο οποίος,φέρεται να ακολουθούσε το αυτοκίνητο του Πάνου Καμμένου στην πορεία του από το σπίτι του προς τη βουλή. Ο ασυνομικός επέβαινε σε μοτοσικλέτα χωρίς πινακίδες.
 Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επικοινώνησε με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια από τον οποίο ζήτησε να ερευνηθεί η υπόθεση και να δοθούν εξηγήσεις. Την υπόθεση έχει αναλάβει ήδη το τμήμα εσωτερικών υποθέσεων.'Εως αυτή την ώρα η αστυνομία δεν επιβεβαιώνει αλλά ούτε διαψεύδει ότι επρόκειτο για παρακολούθηση του κ.Καμμένου.

1 σχόλιο

  1. Τυφλή τρομοκρατική ενέργεια παραλίγο να αφήσει εντελώς τυφλό τον ήδη μισότυφλο πρωθυπουργό Σαμαρά.
    Θα καταδικάσει ο ΣΥΡΙΖΑ;

    Το θλιβερό περιστατικό συνέβη αργά το βράδυ, κατά την διάρκεια σύσκεψης του πρωθυπουργού με στενούς συνεργάτες του, στον οίκο πολιτισμού “ Πυρετός”, κοντά στα γραφεία της ΝΔ.
    Λουλουδού προερχόμενη από τον χώρο της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς έρανε βίαια με λουλούδια τον πρωθυπουργό, με αποτέλεσμα ένα κοτσάνι να τον τραυματίσει σοβαρά στο καλό του μάτι, αφήνοντάς τον ουσιαστικά τυφλό.
    Ο πρωθυπουργός τυφλωμένος, κουτούλισε σε διπλανό τοίχο με αποτέλεσμα να πάθει διάσειση και ζαλισμένος όπως ήταν να προβεί σε δηλώσεις για το ‘αδιέξοδο των μνημονίων’.
    Έρευνες για το περιστατικό διενεργεί κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση