GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Bye bye …Κατάρ!

Το Κατάρ ανακοίνωσε χθες πως αποχωρεί από την διεκδίκηση της αξιοποίησης του Ελληνικού. Οι πληροφορίες λένε πως οι «Καταριανοί» είχαν σ...

Το Κατάρ ανακοίνωσε χθες πως αποχωρεί από την διεκδίκηση της αξιοποίησης του Ελληνικού. Οι πληροφορίες λένε πως οι «Καταριανοί» είχαν σοβαρές ενστάσεις για τον τρόπο που διαχειριζόταν το ΤΑΙΠΕΔ την όλη διαδικασία και για αυτό δεν πήγαν να υπογράψουν τα έγγραφα εμπιστευτικότητας προκειμένου να λάβουν τα τεύχη δημοπράτησης του Ελληνικού. Η εξέλιξη αυτή είναι αναμφίβολα εξαιρετικά αρνητική και συνιστά ένα καίριο πλήγμα στο σχεδιαζόμενο ταξίδι του Αντώνη Σαμαρά στο Κατάρ, όπου ήλπιζε να προσελκύσει επενδύσεις.
Στο Κατάρ, ειδικά μετά και...http://rizopoulospost.com/bye-bye-katar/#ixzz2IKUIbEUZ

2 σχόλια

  1. Ο κόσμος το΄χει τούμπανο...
    Ρε τι ταιπεδ και σαχλαμάρες?
    Το Αλ-Τζαζίρα το λέει ξεκάθαρα:Tα βίαια επισόδεια εναντίον Αράβων και Μουσουλμάνων γενικότερα από πλευράς ελλήνων είναι η αιτία.Εδώ γίνεται της τρελής και τα σκουπιδοκάναλα ασχολούνται με στικάκια.
    Στο Κατάρ είπαν ότι αυτούς που φέρονται έτσι σε Άραβες,δεν υπάρχει περίπτωση να τους βοηθήσουν.Θα τους αφήσουν στην τύχη τους.
    Και τώρα που καταφέραμε να γίνουμε επισήμως εχθροί των Αράβων, τα χειρότερα έρχονται.Χαίρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση