GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι υποψήφιοι για τα βραβεία DGA

Οι υποψήφιοι για τα βραβεία DGA Οι Στίβεν Σπίλμπεργκ, Κάθριν Μπίγκελοου, Μπεν Άφλεκ, Τομ Χούπερ και Ανγκ Λι είναι υποψήφιοι για το βραβ...

Οι υποψήφιοι για τα βραβεία DGA

Οι Στίβεν Σπίλμπεργκ, Κάθριν Μπίγκελοου, Μπεν Άφλεκ, Τομ Χούπερ και Ανγκ Λι είναι υποψήφιοι για το βραβείο του Σωματείου Αμερικανών Σκηνοθετών, το οποίο θεωρείται προάγγελος των βραβείων Όσκαρ.
Οι σκηνοθέτες Στίβεν Σπίλμπεργκ, Κάθριν Μπίγκελοου, Μπεν Άφλεκ, Τομ Χούπερ και Ανγκ Λι ανακοινώθηκε σήμερα ότι είναι υποψήφιοι για το βραβείο του Σωματείου Αμερικανών Σκηνοθετών (Directors Guild of America, DGA).
Ο Σπίλμπεργκ είναι υποψήφιος για την ταινία του για τη ζωή του πρώην προέδρου των ΗΠΑ (Αβραάμ) "Λίνκολν", η Μπίγκελοου για την ταινία της "Zero Dark Thirty", ο Μπεν Άφλεκ για την "Αργώ", ενώ ο Ανγκ Λι για την ταινία του "Η Ζωή του Πι" και ο Τομ Χούπερ για το μιούζικαλ "Οι Άθλιοι".
Ο νικητής του βραβείου αυτού, το οποίο θεωρείται προάγγελος του Όσκαρ Σκηνοθεσίας, θα ανακοινωθεί στις 2 Φεβρουαρίου στο Χόλιγουντ.
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση