GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Eπίσκεψη του ΥΠΕΣ Χ. Αθανασίου στο ΚΕΘΙ

Την έδρα του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ) επισκέφθηκε σήμερα 23/01/2013 ο Υπουργός Αναπληρωτής Εσωτερικών, κ. Χαράλαμπος Αθ...

Την έδρα του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ) επισκέφθηκε σήμερα 23/01/2013 ο Υπουργός Αναπληρωτής Εσωτερικών, κ. Χαράλαμπος Αθανασίου. Τον Υπουργό συνόδευσε η Γραμματέας Ισότητας κα Ζέττα Μ. Μακρή.
Ο Υπουργός συναντήθηκε με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΘΙ κι ενημερώθηκε από την Πρόεδρο του Κέντρου κ. Ιφιγένεια Καρτσιώτου για το πρόγραμμα δράσης που εκπονείται την παρούσα περίοδο, τα έργα που υλοποιούνται και τις δομές που το ΚΕΘΙ υποστηρίζει στο σύνολο της Επικράτειας. Επίσης, η κ. Καρτσιώτου αναφέρθηκε στις φιλόπονες προσπάθειες της Διοίκησης και των στελεχών του Κέντρου για παροχή συμβουλευτικής και τεχνογνωσίας σε άτομα, ομάδες και φορείς που αντιμετωπίζουν δυσκολίες από τη σύγχρονη οικονομική κρίση.
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αναγνώρισαν τη συμπαράσταση της πολιτικής ηγεσίας στο έργο του Κέντρου και ζήτησαν περαιτέρω υποστήριξη για την ενδυνάμωση της εξωστρέφειάς του. Αναφέρθηκαν στην άριστη συνεργασία του Κέντρου με τη Γενική Γραμματέα κ. Μακρή και στις κοινές προσπάθειες που καταβάλλονται για την ενίσχυση του ρόλου της γυναίκας στη σύγχρονη κοινωνία.
Η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων κ. Ζέττα Μ. Μακρή αναφέρθηκε στις δράσεις που υλοποιούν από κοινού οι δύο φορείς, αναγνώρισε την άψογη συνεργασία τους και διατύπωσε την αμέριστη υποστήριξή της στο έργο του ΚΕΘΙ.
Στη συνέχεια, ο κ. Αθανασίου πραγματοποίησε επίσκεψη τους χώρους του ΚΕΘΙ, αντάλλαξε απόψεις με τα στελέχη του και ενημερώθηκε για τις υπηρεσίες που αυτά παρέχουν.
Κατόπιν, επισκέφτηκε τους νέους χώρους στους οποίους στεγάζεται από την αρχή του έτους η Βιβλιοθήκη και το Ιστορικό Αρχείο της ΓΓΙΦ και εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την ταχύτητα της μετεγκατάστασής τους αλλά και για την ποιότητα των υπηρεσιών της.
Τέλος, ο κ. Αθανασίου εξέφρασε την ικανοποίησή του από το έργο του Κέντρου και τις δραστηριότητες που αυτό έχει αναλάβει και διαβεβαίωσε για την απόλυτη στήριξη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών στις πρωτοβουλίες του ΚΕΘΙ. Παράλληλα αναγνώρισε την σημασία του για την προώθηση της Ισότητας στην Ελλάδα σήμερα και την υποστήριξη που το Κέντρο προσφέρει σε ανθρώπους που την έχουν ανάγκη ειδικότερα στις δύσκολες εποχές που περνάει η χώρα σήμερα.

1 σχόλιο

  1. Καλώς τον κυρ Χαράλαμπο,

    τον συνδικαληστη των δικαστων.

    Τι χαμπέρια κυρ Χαραλαμπε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση