GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε πελάγη ευτυχίας ο Elton John και ο σύζυγός του!- Απέκτησαν και δεύτερο παιδί!

Το δεύτερό τους παιδί, μέσω παρένθετης μητέρας, καλωσόρισαν στον κόσμος, σύμφωνα με πληροφορίες του ξένου τύπου ο Elton John και ο σύζυγό...

Το δεύτερό τους παιδί, μέσω παρένθετης μητέρας, καλωσόρισαν στον κόσμος, σύμφωνα με πληροφορίες του ξένου τύπου ο Elton John και ο σύζυγός του David Furnish.
Σύμφωνα με την «New York Post», η γυναίκα είναι η ίδια που γέννησε το γιο τους Zachary, την ημέρα των Χριστουγέννων του 2010. Η ταυτότητα της μητέρας όμως παραμένει ακόμα άγνωστη, ενώ δεν έχουν ακόμα αποκαλυφτεί περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την πρόσφατη επίσκεψη του πελαργού στο σπίτι του Sir Elton.
Ο Βρετανός τραγουδιστής είχε εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία να χαρίσει στον Zachary ένα αδερφάκι δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Σίγουρα θα αποκτήσουμε και άλλο παιδί, απλά ακόμα δεν ξέρω πότε. Δε θα ήθελα σε καμία περίπτωση ο Zachary να μεγαλώσει μοναχοπαίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση